Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα τα standard του προηγούμενου thread!
Λοιπόν,ενδιαφέρομαι για laptop μέχρι 800 ευρώ (πραγματικά ΔΕΝ πάει παραπάνω ούτε ευρώ)

Αναγκαστικά θέλω να έχει :
Μία καλή nVidia 
Έναν i7

Ram 4GB+ με δυνατότητα επέκτασης τουλάχιστον στα 8

Οθόνη 15,6''+ (μέτρια ανάλυση)

Όχι Turbo-X!
Ελληνικό μαγαζί με άτοκες δόσεις..!
Εγγύηση τουλάχιστον 1 χρόνο!
Ευχαριστώ!
(μπορεί να είναι και Free Dos)

Δημοσ.

Το παλικαρι απο οτι θυμαμαι , ψαχνει μαγαζι για ατοκες δοσεις χωρις πιστωτικη (το οποιο δυστυχως ειναι δεσμευτικο κ θα καταληξει με μια οχι κ τοσο καλη αγορα) 

Τραβα βγαλε μια...ειναι καλο εργαλειο αν προσεχεις.

Δημοσ.

Κανένας δεν μου δίνει άτοκες δόσεις,μόνο το πλαίσιο και αυτό που θέλω το πλαίσιο το έχει σε Turbo-X που δεν φοράνε σασί Clevo..

Δημοσ.

Ειλικρινα ψαχνω ολη μερα .

Δυστυχως δεν μπορω να βρω κατι με 

1. εως 800Ε

2. i7

3 Καλη gpu Nvidia

4. Οχι Turbo-X

5. Ατοκες δοσεις

Παρε αυριο τηλ ολα αυτα τα μαγαζια http://www.skroutz.gr/s/3418426/Asus-A56CB-XX175H-i7-3537U-4GB-500GB.html

να ξερεις απλα οτι η cpu ειναι 2-πυρηνη. 

Στην τελικη ,παρτο απο τον φθηνοτερο ( αρχικη τιμη + επιβαρυνση ) 

Δημοσ.

12 άτοκες έχει το you σε κάποιος φορητούς. Ρώτα επίσης σε Γερμανό και Mediamarkt. Μπορεί κάποιο κατάστημα να μην κάνει αλλά κάποιο άλλο να σου κάνει, ζήτησέ του το και βλέπεις αν το δέχεται. Δεν νομίζω να θέλουν να χάσουν πώληση 700-800€ για να μην προσφέρουν άτοκες. Απλά το ζητάς ως προϋπόθεση για να αγοράσεις.

Δημοσ.

12 άτοκες έχει το you σε κάποιος φορητούς. Ρώτα επίσης σε Γερμανό και Mediamarkt. Μπορεί κάποιο κατάστημα να μην κάνει αλλά κάποιο άλλο να σου κάνει, ζήτησέ του το και βλέπεις αν το δέχεται. Δεν νομίζω να θέλουν να χάσουν πώληση 700-800€ για να μην προσφέρουν άτοκες. Απλά το ζητάς ως προϋπόθεση για να αγοράσεις.

Το έκανα ήδη με 2 μαγαζιά και αρνήθηκαν γαμώτο :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...