Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! 

Τελικά η 8800GT που είχα τόσα χρόνια παρέδωσε πνεύμα γεμίζοντας artifacts την οθόνη μου. 

Θα ήθελα λοιπόν τις προτάσεις σας για να την αντικαταστήσω. 

Ψάχνω κάτι σε περίπου ίδια δύναμη καθώς με λιγότερη δεν θα μου αρκεί, ενώ με περισσότερη θα τρώει λογικά bottleneck (?). 

Το υπόλοιπο σύστημα είναι το εξής: 

Mobo: Asus Μ2Ν

CPU: AMD X2 5200+, @2,7Ghz

RAM: 4GB,

PSU: Chieftec 600W

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Από Nvidia τί μπορώ να ψάξω? 

Αξίζει κάποια από τις GT640 ή GTX650? 

Επίσης παίζει να τρώω bottleneck με τις 7770 & GTX650? 

Δημοσ.

παρε μια gtx 650   για τη χρηση την θες,   εσυ δεν εισουνα που ελεγες καηκαν 2 πυκνωτες και δουλευε η καρτα με 2 σκαμσμενους πυκνωτες;   πες μου οτι ητανε η ειδια η καρτα απο τοτε

Δημοσ.

Ω ναι, εγώ είμαι!  :P

Είχα αλλάξει τους πυκνωτές και άντεξε μέχρι τώρα που τα έπαιξε εντελώς. 

Σχετικά με την χρήση, ενδεικτικά με την 8800GT έτρεξα τελευταία F1 2012, τα Assassins Creed, Skyrim, Mass Effect 3-2-1, Witcher 2-1, Far Cry 3, Hitman κ.α.  

Πάντα σε 1920x1080 ανάλυση.

Και έπαιζα με τις ρυθμίσεις γραφικών/κάνοντας συμβιβασμούς όταν έβλεπα ότι δεν τραβούσε. 

Δημοσ.

λοιπον θα πας στην gtx 650TI   1gb  στα 153Ε  πως σου φενεται;   αν θες την απλη νομιζω ειναι στα 130Ε   αν δεν κανω λαθος (gtx 650)non TI

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=7790

η καλυτερη στα χρηματα της και ανωτερη της ακριβοτερης gtx650ti   :)

επισης καλο θα ηταν και για σενα να εψαχνες για κανα μετα/σμενο 

Qb7ncwB.png

θα εβλεπες διαφορα :)

Δημοσ.

Καλή ιδέα και η 7790 και η 650ti αλλά με τον επεξεργαστή που έχω φοβάμαι μην τρώω bottleneck και πάει τζάμπα η αγορά. 

Αλλαγή επεξεργαστή με κάποιον μεταχειρισμένο από την λίστα, αν και θα ήθελα, λίγο δύσκολο να κάνω, καθώς η μητρική υποστηρίζει AM2 και όχι AM2+  :cry:

Άσε που θέλω να αποφύγω τα επιπλέον έξοδα τώρα. 

Μάλλον θα πάω σε κάτι τέτοιο(Asus GTX 650 1GB)

Δημοσ.

καλη επιλογη και αρκετα καλη καρτα  για τα παιχνιδια αυτα που λες ειναι οτι πρεπει, οχι ομως και ολα τερμα, παλι πρεπει μερικα να τα ρυθμισεις   αλλα ειναι αρκετα καλη καρτουλα,  παντος τετοια τυχη μακαρι να τυχει και σε εμενα, δηλαδη πυκνωτες σκασμενοι και να δουλευει η καρτα,  απο ποιον κατασκευαστη ητανε η καρτα αυτη που καηκε;  και ποσα χρονια την ειχες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά!   :-)

Για την ιστορία Πάνο, την 8800GT την αγόρασα κάπου στα μέσα 2008 (τέλος καλοκαιριού), ήταν από την Sparkle και μπορώ να πώ ότι την είχα λιώσει  :devil:

Δημοσ.

Υποψιν οτι: ακομη και με μια Ati 3850, μπορει να εχεις bottleneck με διπυρηνο Amd,
δηλαδη αλλαζοντας / ανεβαζοντας cpu, απο 2.4GHz σε 3.2GHz, ανεβαινε και η vga ^_^
Βεβαιως, μπορεις και να το παραβλεψεις εντελως = να βαλεις οποια vga γουσταρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...