Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας..Εχω στην κατοχη μου εδω και 3 μηνες ενα ipad 4ης γενιας.Μετα απο εναν καθαρισμο,προσεξα ενα σημειο με σκουπιδακι το οποιο δεν εβγαινε.Αμεσως πηγα στο καταστημα resseler,οπου εκει μου ειπαν οτι ειναι κατω απο το τζαμι κια προτειναν αντικατασταση,ολα καλα μεχρι εδω.Το πρωτο Ipad που ηρθε (σε bulk) ,απο την πισω μερια ειχε γρατζουνιες και ενα βαθουλοματακι(ολα αυτα μπροστα στην παραλαβη)....Ο τεχνικος αμεσως προτεινε αντικατασταση...Το δευτερο Ipad που ηρθε μολις το επιασα στα χερια μου στο καταστημα,τους ειπα να μου καθαρισουν το τζαμι,και προς εκπληξη μου ειδα οτι και αυτο ειχε σαν το πρωτο σκουπιδακι κατω απο το τζαμι....Αμεσως αντικατασταση και αυτο...Εντωμεταξυ πηρα τηλ την apple,τους ειπα τι εχει γινει,και μου ειπε οτι αν και το τεταρτο ipad εχει θεμα,να το παραλαβω και να τους ενημερωσω με τα 4 sn...Και οντος ρε παιδια και το τεταρτο IPAD προς εκπληξη των υπαλληλων ειχε και αυτο σκουπιδακι κατω απο την οθονη...Εκει εχασα την υπομονη μου,το πηρα μαζι μου με διαγνωση οτι εχει σκονη κατω απο το τζαμι,και αναμενω....Ουτε λογος απο το καταστημα για αντικατασταση με retail προιον....

Δημοσ.

τα ΙΜΕΙ είναι διαφορετικά? Γιατί ποια ΤΟΣΟ σύμπτωση να έχει το ίδιο σκουπιδάκι κάτω από το τζάμι μου φαίνεται κουλό. Τα σημείωσες?

• Like 2
Δημοσ.

τα ΙΜΕΙ είναι διαφορετικά? Γιατί ποια ΤΟΣΟ σύμπτωση να έχει το ίδιο σκουπιδάκι κάτω από το τζάμι μου φαίνεται κουλό. Τα σημείωσες?

Και τα 3 ipad αντικαταστασης ειχαν διαφορετικο sn...Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ψαχνουν για κοροιδα,μιας και εγω ημουν απο τους τυχερους που ημουν ας το πω  ΄΄ψειρας'',γιατι για να το δεις το ελλατωμα επρεπε να το τσεκαρεις αρκετα,που αλλοι τα περνουν και φευγουν..

Δημοσ.

Και τα 3 ipad αντικαταστασης ειχαν διαφορετικο sn...Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ψαχνουν για κοροιδα,μιας και εγω ημουν απο τους τυχερους που ημουν ας το πω  ΄΄ψειρας'',γιατι για να το δεις το ελλατωμα επρεπε να το τσεκαρεις αρκετα,που αλλοι τα περνουν και φευγουν..

Βρε μήπως τελικά δεν είναι σκουπιδάκι/σκόνη αλλά καμένο πίξελ;;

Γιατί σύμφωνα με τους νόμους το κάθε display μπορεί να έχει έναν αριθμό καμμένων πίξελ χωρίς να τρέχει τίποτα,να μην έχεις δικαίωμα αλλαγής δηλαδή,εκτός και αν είναι σε πολύ έντονο, ενοχλητικό σημείο,λογικά αν τους έρχονται τέτοια στο service τα επιστρέφουν στην κυκλοφορία χωρίς να τα κάνουν επισκευή,οπότε μπορεί να τους δίνεις συσκευή με burned pixel και να σου επιστρέφουν μια από τα ίδια.

Δημοσ.

Το ελατωμα ειναι κατι σαν σκουπιδακι,ο τεχνικος το ειπε σκονη κατω απο το πανελ.Το μαγαζι ειναι το golden-i.Με ενημερωσαν οτι θα στειλουν αιτημα στο εξωτερικο,για αντικατασταση με retail μεσω courrier με εγγυηση καινουρια..Ακομα και αυτο να γινει,ειναι παραξενο ολο  αυτο το περιστατικο..Σας συμβουλευω αν ποτε χαλασει το ipad και το πατε για αντικατασταση,αυτο που θα σας δωσουν(refrubished ειναι),να το τσεκαρετε πολυ.Για να δω το ελλατωματικο σημειο επρεπε να το καθαρισω πολυ καλα...

Δημοσ.

Βρε μήπως τελικά δεν είναι σκουπιδάκι/σκόνη αλλά καμένο πίξελ;;

Γιατί σύμφωνα με τους νόμους το κάθε display μπορεί να έχει έναν αριθμό καμμένων πίξελ χωρίς να τρέχει τίποτα,να μην έχεις δικαίωμα αλλαγής δηλαδή,εκτός και αν είναι σε πολύ έντονο, ενοχλητικό σημείο,λογικά αν τους έρχονται τέτοια στο service τα επιστρέφουν στην κυκλοφορία χωρίς να τα κάνουν επισκευή,οπότε μπορεί να τους δίνεις συσκευή με burned pixel και να σου επιστρέφουν μια από τα ίδια.

Δεν την καταλαβαινω αυτη την λογικη... Παρομοια λογικη εχουν στις μητρικες με τα στραβα πινς απο μαμα... Τα στραβα πινς δεν αντικαθιστωνται και η μητρικη ειναι αχρηστη οσο και αν την εχεις πληρωσει, γιατι μια οθονη σε κατι που το χρυσοπληρωνεις να εχει δικαιωμα καμενου πιξελ ενω η εταιρια διαφημιζεται και κοστολογει τα προιοντα της ψηλα με δικαιολογια την "ΠΟΙΟΤΗΤΑ"????

Δημοσ.

Μπορεί να αλλάζανε μόνο την κεντρική πλακέτα, τα s/n και IMEI ορίζονται απο αυτό το κομμάτι του iPad. Η οθόνη που είχε και το πρόβλημα έχει δικό της ξεχωριστό s/n το οποίο είναι πάνω στην ίδια την οθόνη, αλλά για να το δείς πρέπει να λύσεις το iPad μιας και βρίσκεται ακριβώς απο την πίσω μεριά απο αυτό που βλέπεις.

Με λίγα λόγια, σου αλλάζανε κεντρικές πλακέτες αλλά οθόνη σου βάζανε πάντα την ίδια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...