BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν σερφάρω στο Ιντερνετ με τον firefox κολλάει λίγο .είναι εκνευριστικό .Οταν κάνω πάνω κάτω την ροδελα κόλλάει ,όταν πάω να γράψω κάτι στο κειμενογράφο του ινσομνια κολλάει .Τι να κάνω ?Τα νέυρα μου είναι σπασμένα
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καθάρισε cache, http://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache πάτα ένα speedtest μήπως δεν φταίει ο firefox αλλά το net σου, δοκίμασε με ένα άλλο browser και αν κολλάει πάλι είναι το internet αν δεν κολλάει φταίει το firefox κάντο reinstall.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον ευχαριστώ για την απάντηση .καθαρισα cookies και cache και παέι καλά τώρα,ως τώρα δλδ για να δουμε ...οσο για το speedtest κατεβάζω τορρεντ με 1,6Mb/s καμπάνα δε νομίζω να φταίει αυτό.τεσπα παντως απο τι φαινεται εφτιαξε τώρα.επισης εκανα σκαν με malwarebytes -antimalware & superantispyware και avast μου βρήκε μερικά τα σβησα και όλα οκ τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα