Tuxer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια κ χαρα σε ολους, Ηθελα να κανω μια ερωτηση, ειχα παρει μια μεταχειρισμενη μηχανη συγκεκριμενα την Canon SX30Is εδω και μερες οταν παω να φορτισω την μπαταρια την τοποθετω στα "Δοντακια" και αναβοσβηνει 2-3 sec οτι φορτιζει κ μετα τελος... μενει μονιμα πρασινο Λες κ εχει φορτισει και στην ουσια ειναι αφορτιστη η μπαταρια, τι προβλημα εχουμε εδω μπαταριας ή κατι αλλο? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 τα δοντακια που λες,ειναι ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ??????????????οπως και να εχει,στην μπαταρια χαλασε στοιχειο,ή ο ελεγκτης της.πας για αλλη......... http://www.amazon.com/Includes-Extended-Replacement-Protectors-Cleaning/dp/B0046C8BOU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ναι τον φορτιστη εννοω !!!! ειναι imatation ,τωρα μου φορτισε 5-7 λεπτα κ παλι ξανα τα ιδια... φορτιζει λιγο κ σταματαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ο φορτιστης ειναι γιαλαντζι??τοτε δοκιμασε πρωτα αλλον φορτιστη,γιατι εχω διαβασει ειδικα για μπαταριες και φορτιστες της πανασονικ που ειναι ασυμβατα αν δεν ειναι του ιδιου κατασκευαστη..............μπορει να ισχυει και για την κανον.....η μπαταρια ειναι γνησια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δεν ειναι αυθεντικος, τοσους μηνες ολα ηταν καλα μια χαρα , η μπαταρια ναι γνησια Αλλα δεν ξερω ποσο καιρο χρησιμοποιημενη πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα ο φορτιστης εφταιγε και μου τον αλλαξαν η μπαταρια φορτιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα