Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω , το αν έχω windows phone γιατί πρέπει να με απασχολεί αν η Apple ή η Google έχουν 1 εκατ apps. 

Επίσης διερωτώμαι  , αυτός που έχει στη διάθεση του 1 εκατ. apps , κάνει την ζωή του πιό εύκολη;

Μπορεί να σε απασχολήσει πριν γίνει κάτοχος wp, ios ή android και μάλιστα να είναι κριτήριο.

Αν κάνει τη ζωή του πιο εύκολη; Κανείς δεν το ξέρει.

Όμως το smartphone το παίρνεις κυρίως για τις εφαρμογές.

Διαφορετικά, παίρνεις ένα απλό κινητό.

Δημοσ.

Μπορεί να σε απασχολήσει πριν γίνει κάτοχος wp, ios ή android και μάλιστα να είναι κριτήριο.

Και όμως στη πραγματικοτητα,το 90% των αναγκών μας απο ενα έξυπνο τηλεφωνο καλύπτονται απο μολι 5-10 ΚΑΛΕΣ εφαρμογές!

Αλλα πάντα θέλουμε το κατι ή το πολυ παραπάνω γι'αυτο και ο αριθμός των apps στο store παιζει μεγαλο ρολο στη επιλογη πλατφορμας!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λογικό ένα smartphone να έχει εφαρμογές και συμφωνώ ότι το παίρνεις για τις εφαρμογές που υποστηρίζει το λειτουργικό του.

Όμως το ερώτημα παραμένει και είναι , προς τι οι χιλιάδες πανομοιότυπες εφαρμογές οι οποίες όπως είχαμε ξαναγράψει ,στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι άχρηστες.

Εσύ από τις χιλιάδες εφαρμογές που υποστηρίζει το κινητό σου ,πόσες χρησιμοποιείς;

Εγώ λέω το 0,01% , εσύ τι λές;

Δημοσ.

1) Πόσα χρόνια ακούω οτι το store του android ΘΑ ξεπεράσει σε εφαρμογές το App Store της Apple(Δεν κυκλοφορεί λίγα χρόνια το Android)... 

2) Σήμερα οι προγραμματιστές στο App Store βγάζουν τα περισσότερα χρήματα.

3) Οι εφαρμογές στο App Store είναι σίγουρα ποιοτικότερες μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι φτιαχνόντε εφαρμογές για λίγες συσκευές και όχι για 3997~ android συσκευές που κυκλοφορούν.

4) Μετά απο προσωπική έρευνα που έχω κάνει, εφαρμογές που με ενδιαφέρουν κοστίζουν ακριβότερα στο Google Play.

5) App Store με διαφορά καλύτερο.

Εαν θέλει βέβαια κάποιος μόνο utillities το Google Play είναι καλύτερο.

1) δεν τις εχει ξεπερασει δηλαδη;

2) ουτε καν.

οι μονοι που βγαζουν λεφτα απο το app store ειναι οι μεγαλες εταιρειες κατασκευης παιχνιδιων. η apple εκτος απο συνδρομη (με το αζημειωτο..) κραταει και μεγαλο ποσοστο απο τις πωλησεις. αν εισαι τυχερος να εγκριθει η εφαρμογη σου απο την Apple γιατι για να εγκριθει θα πρεπει να ειναι αρκετα παιδικη.

3) ουτε κααααααααααααααααααααν.

το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οπως το εχω ξαναπει:

η πιο απλη εφαρμογη για android εχει 10 φορες πιο πολλες επιλογες απο την επαγγελματικοτερη για iOS.

4) δεν ξερω τι εφαρμογες σε ενδιαφερουν αλλα αυτη ειναι προσωπικη εμπειρια.

5) για κανε μια συγκριση και εδω γιατι σε εχασα.

εχει καλυτερη δομη ας πουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Οι εφαρμογές στο App Store είναι σίγουρα ποιοτικότερες μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι φτιαχνόντε εφαρμογές για λίγες συσκευές και όχι για 3997~ android συσκευές που κυκλοφορούν.

Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν προγράμματα για PC γιατί δύσκολα να βρεις δυο ίδια PC παγκοσμίως.

Δημοσ.

Είναι λογικό ένα smartphone να έχει εφαρμογές και συμφωνώ ότι το παίρνεις για τις εφαρμογές που υποστηρίζει το λειτουργικό του.

Όμως το ερώτημα παραμένει και είναι , προς τι οι χιλιάδες πανομοιότυπες εφαρμογές οι οποίες όπως είχαμε ξαναγράψει ,στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι άχρηστες.

Εσύ από τις χιλιάδες εφαρμογές που υποστηρίζει το κινητό σου ,πόσες χρησιμοποιείς;

Εγώ λέω το 0,01% , εσύ τι λές;

Εγώ λέω ότι χρησιμοποιώ το 0,01% ίσως και λιγότερο. Όπως κι εσύ.

Έλα όμως που δεν χρησιμοποιούμε το ίδιο 0,01%!!!!

Και έλα που αυτό το 0,01% που χρησιμοποιείς σήμερα δεν θα είναι ίσως το ίδιο με το 0,01% που θα χρησιμοποιείς αύριο.

Οπότε, η πληθώρα εφαρμογών σου δίνει περιθώρια επιλογών.

Και 2ον. Η πληθώρα εφαρμογών μαζί με ποιοτικά χαρακτηριστικά σου παρουσιάζουν τη δυναμική του κάθε οικοσυστήματος.

Οι ανάγκες αλλάζουν. Επομένως, είναι σημαντικό να έχεις μια εικόνα για το τι να περιμένεις στο μέλλον. Εκτός αν έχεις κάνει τάμα να χρησιμοποιείς την ίδια συσκευή και τις ίδιες εφαρμογές για τα επόμενα 20 χρόνια.

Γι' αυτό είπα στον φίλο πως τα χαρακτηριστικά των app stores παίζουν ρόλο πριν την αγορά και για κάποιους αποτελούν ένα από τα κριτήρια. Βέβαια, αν έχεις αγοράσει ήδη κάτι, όλες οι πληροφορίες για τα συστήματα που δεν χρησιμοποιείς είναι ψιλοάχρηστες.

Δημοσ.

Επιπλέον, είναι πιο γρήγορη κι εύκολη η ενημέρωσή τους. Στέλνω update στο google play και σε 2 ώρες είναι live. Στο app store περιμένω συνήθως 4-5 μέρες μέχρι να βγει. Οπότε στην android έκδοση των εφαρμογών μου δε μου είναι απαραίτητο να συμπεριλάβω πολλά νέα features ή διόρθωση όλων των προβλημάτων σε μία έκδοση.  ΔΕΝ υποννοώ κάτι ως προς το πια πρακτική είναι καλύτερη ή χειρότερη, απλά παραθέτω την εμπειρία μου ως dev.

Να  μας παραθέσεις και την εμπειρία ως Έλληνας που στους Έλληνες δεν επιτρέπει η Google να πουλήσουν τις εφαρμογές τους μόνο εάν είναι από άλλη χώρα... Απαράδεκτη η Google.

Αδιάσειστο επιχείρημα.

Το έσοδα στο iOS App Store είναι 3.5 φορές μεγαλύτερα από αυτά στο Google Play του Android

1) Πώς το έβγαλες αυτό συμπέρασμα;;;;;;

2) Αυτό τώρα;;;

4) Καλά αυτό, κορυφαίο.

3) Πιο apple-fanboy πεθαίνεις!!!!!

Αυτό πώς προκύπτει;;;;

Με μερικούς αναρωτιέμαι αν διαβάζουμε τα ίδια στατιστικά στοιχεία ή άλλα;;;

1) Υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με αυτό , μπορείς να δεις το link παραπάνω

2) Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, ένα λειτουργικό σύστημα που φτιάχνετε από μια εταιρεία κολοσσό όπως η Apple για μία και μόνο συσκευή λογικό είναι να λειτουργεί καλύτερα αυτό το λειτουργικό έχει αποδειχθεί σε διάφορα συγκριτικά... Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές υπάρχουν συγκριτικά με εφαρμογές ios που τρέχουν καλύτερα.

3)Αυτή είναι η γνώμη μου, σύμφωνα με τα δικά μου "θέλω" , μετά από μήνες έρευνας σε εφαρμογές κλπ που έκανα πριν πάρω το iphone 4 . Τι θέλεις τώρα να σου ποστάρω εφαρμογές μια προς μια που δεν έχουν βγει για android η μήπως προσφορές ημέρας που δεν υπάρχουν καν στο android;

4)Έχω διαβάσει είδηση που έλεγε ότι μόνο σε 3 κατηγορίες τα πήγαινε καλύτερα το Google Play από το App Store, Utillities Social Networking και άλλη μια που δεν θυμάμαι σε όλες τις υπόλοιπες περισσότερες κατηγορίες το App Store είναι καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Google Play μέρα με την μέρα βελτιώνετε .  Είναι πολύ εμφανές ότι οι περισσότεροι χρήστες android μόνο για Utillities μιλάνε.

1) δεν τις εχει ξεπερασει δηλαδη;

2) ουτε καν.

οι μονοι που βγαζουν λεφτα απο το app store ειναι οι μεγαλες εταιρειες κατασκευης παιχνιδιων. η apple εκτος απο συνδρομη (με το αζημειωτο..) κραταει και μεγαλο ποσοστο απο τις πωλησεις. αν εισαι τυχερος να εγκριθει η εφαρμογη σου απο την Apple γιατι για να εγκριθει θα πρεπει να ειναι αρκετα παιδικη.

3) ουτε κααααααααααααααααααααν.

το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οπως το εχω ξαναπει:

η πιο απλη εφαρμογη για android εχει 10 φορες πιο πολλες επιλογες απο την επαγγελματικοτερη για iOS.

4) δεν ξερω τι εφαρμογες σε ενδιαφερουν αλλα αυτη ειναι προσωπικη εμπειρια.

5) για κανε μια συγκριση και εδω γιατι σε εχασα.

εχει καλυτερη δομη ας πουμε;

Απόσπασμα από είδηση δεν θέλω να κάνω διαφήμιση στο site νομίζω ότι απαγορεύετε είναι στους κανονισμούς του insomnia

Οι developers στο Android όχι μόνο έχουν μικρότερες πιθανότητες στο κέρδος αλλά πρέπει να διαχειριστούν το μεγάλο εύρος Android συσκευών με διαφορετικές οθόνες και επεξεργαστικές δυνατότητες επιβαρύνοντας σε χρόνο και χρήμα σε σημαντικό βαθμό την υποστήριξη.(Σήμερα διάβαζα το φυλλάδιο από το πλαίσιο και έχουν συσκευές με Android 2.3 ...  Είναι σαν να διαφημίζει το Iphone 2g με ios 3)

Να σου πω και κάτι άλλο μόλις το 5% των συσκευών έχουν γίνει jailbrake στο ios , Το αντίστοιχο ποσοστό στο android κυμαίνετε πάνω από το 70% !!!

Οι παρακάτω εφαρμογές δεν υπήρχαν για Android πριν πάρω το iphone 4, μερικές δεν υπάρχουν ακόμη και σήμερα:

1)Destinator με αναγνώριση ελληνικών φωνητικών εντολών

2)Athensbook

3)Xo radar (Augmented reality)

4)Nova i-guide

5)Doublecheck εφαρμογή που ελέγχει τα contacts σε ποιο πάροχο είναι

6)Taxibeat

7)Jackpot Joker (https://itunes.apple.com/us/app/jackpot-joker/id443565600?mt=8)

8)FRITZ!Box VPN Assistant

9)Appzapp

10)Rage της id software

Greek Apps Ελληνικές Εφαρμογές Η εφαρμογή απαριθμεί πάνω από 500+ εφαρμογές στην ελληνική γλώσσα.

Το κόστος της είναι 0,89 € στο App Store

Greek Apps Ελληνικές Εφαρμογές

Η εφαρμογή απαριθμεί πάνω από 200+ εφαρμογές στην ελληνική γλώσσα. (Λογικό εδώ που τα λέμε αφού η Google δεν επιτρέπει στους Έλληνες να πουλήσουν τις εφαρμογές τους)

Το κόστος της είναι 0,99 € στο Google Play

Whatsapp η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει βγει στο ios πάρα πολλές φορές δωρεάν ενώ κόστιζε 0.79 , στο Google play ήταν δωρεάν αλλά μετά τον ένα χρόνο κόστιζε 1.99. Έχει αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική άλλα έχω screenshot απο το sii που ζήταγε χρήματα ενω στο ios την έχω κατεβάσει δωρεάν για ΠΑΝΤΑ.

Temple run από την ταινία Brave έχει βγει δωρεάν στο ios

http://db.tt/MzboC91Y

http://db.tt/DEgt9238

NBA JAM της EA στο android έχει 4.99€ ενω στο iOS έχει 0.79€

http://db.tt/NCjty3Op

http://db.tt/CbHQYH8s

Weather pro 2.99€ στο Android, 1.59€ στο iOS .

Σχεδόν όλα τα Need For Speed έχουν βγει δωρεάν στο ios σε προσφορά ενω στο Google Play τα πληρώνουν.

Μπορώ να ανεβάσω άπειρα παραδείγματα από εφαρμογές είτε που κοστίζουν φθηνότερα στο app store είτε έχουν βγει δωρεάν από προσφορά ενω στο Google Play κοστίζουν...

Αν αναζητήσει κάποιος στο internet προσφορές Google Play και προσφορές App Store θα καταλάβει τι εννοώ η μέρα με την νύχτα υπέρ του App Store.

• Like 1
Δημοσ.

Το έσοδα στο iOS App Store είναι 3.5 φορές μεγαλύτερα από αυτά στο Google Play του Android

2) Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, ένα λειτουργικό σύστημα που φτιάχνετε από μια εταιρεία κολοσσό όπως η Apple για μία και μόνο συσκευή λογικό είναι να λειτουργεί καλύτερα αυτό το λειτουργικό έχει αποδειχθεί σε διάφορα συγκριτικά... Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές υπάρχουν συγκριτικά με εφαρμογές ios που τρέχουν καλύτερα.

3)Αυτή είναι η γνώμη μου, σύμφωνα με τα δικά μου "θέλω" , μετά από μήνες έρευνας σε εφαρμογές κλπ που έκανα πριν πάρω το iphone 4 . Τι θέλεις τώρα να σου ποστάρω εφαρμογές μια προς μια που δεν έχουν βγει για android η μήπως προσφορές ημέρας που δεν υπάρχουν καν στο android;

4)Έχω διαβάσει είδηση που έλεγε ότι μόνο σε 3 κατηγορίες τα πήγαινε καλύτερα το Google Play από το App Store, Utillities Social Networking και άλλη μια που δεν θυμάμαι σε όλες τις υπόλοιπες περισσότερες κατηγορίες το App Store είναι καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Google Play μέρα με την μέρα βελτιώνετε .  Είναι πολύ εμφανές ότι οι περισσότεροι χρήστες android μόνο για Utillities μιλάνε.

Αν θυμάμαι καλά η αρχική σου τοποθέτηση ήταν

Σήμερα οι προγραμματιστές στο App Store βγάζουν τα περισσότερα χρήματα.

Το λινκ που παραθέτεις είναι για τα έσοδα των μεσαζόντων, δηλαδή apple και google και όχι για τα κέρδη των προγραμματιστών. Εν μέρει άσχετο δηλαδή.

1. Ακριβώς, αυτό λέω κι εγώ. Δεν προκύπτει από την είδηση.

2. Όντως, έτσι μοιάζει. Εύηχο το επιχείρημά σου. Αντικειμενικά στοιχεία δεν μας δίνεις μόνο, όπως αριθμός bugs, προβλήματα συσκευών, δείκτες ικανοποίησης με ποιοτικά στοιχεία κλπ κλπ. Το ότι δύο πράγματα έχουν σχέση "αιτίας-αποτελέσματος" στο μυαλό σου ή και στο μυαλό της πλειοψηφίας, δεν σημαίνει πως όντως υφίσταται τέτοια σχέση.

3. Το ότι το app store έχει αυτό ακριβώς που θέλεις εσύ, δεν το κάνει το "App Store με διαφορά καλύτερο"

4. Ακατανόητο επιχείρημα και πολύ ασαφές. Τι εννοείς "πήγαινε καλύτερα", σε κέρδη, σε αριθμό downloads, σε ποιότητα των εφαρμογών;

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι αν παιρνατε εστω το 0.00000001% των πωλησεων των εταιριων, τι θα γινοταν σε καθε συζητηση και αν θα πετουσατε και τιποτα πυραυλους Πατριοτ μεσα απο τον υπολογιστη για να υπερασπιστειτε το πολυτιμο λειτουργικο σας(?)?

Φοβερος ζηλος παντως, μπραβο. Ακομα και αν παιρνετε μονο το 0% των πωλησεων της εταιριας. Αλλα ειναι προφανως θεμα εγωισμου. ΕΓΩ χρησιμοποιω το Χ OS, αρα ειναι το καλυτερο. Δεν μπορειτε να δεχτειτε οτι κανατε λαθος και οτι το Υ != Χ OS μπορει να ειναι καλυτερο. Προς θεου!

Δημοσ.

4)Έχω διαβάσει είδηση που έλεγε ότι μόνο σε 3 κατηγορίες τα πήγαινε καλύτερα το Google Play από το App Store, Utillities Social Networking και άλλη μια που δεν θυμάμαι σε όλες τις υπόλοιπες περισσότερες κατηγορίες το App Store είναι καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Google Play μέρα με την μέρα βελτιώνετε . Είναι πολύ εμφανές ότι οι περισσότεροι χρήστες android μόνο για Utillities μιλάνε.

Αν θυμάμαι καλά η αρχική σου τοποθέτηση ήταν

Σήμερα οι προγραμματιστές στο App Store βγάζουν τα περισσότερα χρήματα.

Το λινκ που παραθέτεις είναι για τα έσοδα των μεσαζόντων, δηλαδή apple και google και όχι για τα κέρδη των προγραμματιστών. Εν μέρει άσχετο δηλαδή.

1. Ακριβώς, αυτό λέω κι εγώ. Δεν προκύπτει από την είδηση.

2. Όντως, έτσι μοιάζει. Εύηχο το επιχείρημά σου. Αντικειμενικά στοιχεία δεν μας δίνεις μόνο, όπως αριθμός bugs, προβλήματα συσκευών, δείκτες ικανοποίησης με ποιοτικά στοιχεία κλπ κλπ. Το ότι δύο πράγματα έχουν σχέση "αιτίας-αποτελέσματος" στο μυαλό σου ή και στο μυαλό της πλειοψηφίας, δεν σημαίνει πως όντως υφίσταται τέτοια σχέση.

3. Το ότι το app store έχει αυτό ακριβώς που θέλεις εσύ, δεν το κάνει το "App Store με διαφορά καλύτερο"

4. Ακατανόητο επιχείρημα και πολύ ασαφές. Τι εννοείς "πήγαινε καλύτερα", σε κέρδη, σε αριθμό downloads, σε ποιότητα των εφαρμογών;

1)Apple’s Quarterly App Store Developer Payments Top $1Bhttp://www.macobserver.com/tmo/article/apples-quarterly-app-store-developer-payments-top-1bHow Much Do Average Apps Make?http://www.forbes.com/sites/tristanlouis/2013/08/10/how-much-do-average-apps-make/2)Apple tops U.S. retailers in mobile shopping customer satisfactionhttp://m.computerworld.com/s/article/9223400/Apple_tops_U.S._retailers_in_mobile_shopping_customer_satisfaction?taxonomyId=163&pageNumber=13)Εννοείτε είπαμε εάν κάποιον τον ενδιαφέρουν utilities google play.4)Σε ποιότητα εφαρμογών αν θυμάμαι καλά.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

1)Apple’s Quarterly App Store Developer Payments Top $1Bhttp://www.macobserver.com/tmo/article/apples-quarterly-app-store-developer-payments-top-1bHow Much Do Average Apps Make?http://www.forbes.com/sites/tristanlouis/2013/08/10/how-much-do-average-apps-make/2)Apple tops U.S. retailers in mobile shopping customer satisfactionhttp://m.computerworld.com/s/article/9223400/Apple_tops_U.S._retailers_in_mobile_shopping_customer_satisfaction?taxonomyId=163&pageNumber=13)Εννοείτε είπαμε εάν κάποιον τον ενδιαφέρουν utilities google play.4)Σε ποιότητα εφαρμογών αν θυμάμαι καλά.Sent from my iPhone using Insomnia

1) Εντυπωσιακά νούμερα. Όντως η apple αποφέρει περισσότερα χρήματα στους προγραμματιστές.

2) Νομίζω πως δεν μιλάει για την ποιότητα του λειτουργικού κ της συσκευής το άρθρο.

3) Οκ. Καθαρά εκτίμηση για τις δικές σου ανάγκες. Δεκτό.

Δημοσ.

2) επειδή ζήτησες δείκτες ικανοποίησης, εγώ απλά βρήκα άλλο ένα άρθρο που λέει για την ικανοποίηση των πελατών της Apple.
Link.png Site: http://venturebeat.com/2013/07/02/iphone-has-better-quality-than-galaxy-korean-consumers-say/">
Apple’s iPhone has better quality than Samsung’s Galaxy, Korean consumers say 

Στο Google πήγα να γράψω Samsung Quality και μου προτείνει samsung quality problems  χαχαχα ενώ για το αντίθετο δεν βγάζει. Πάλι καλά που έχω το sii και δείχνω σε άπιστους θωμάδες τι εστι Amoled και burn in ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...