Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, οι εταιρείες που βρίσκονται πίσω από δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών, δε χάνουν ευκαιρία να αναφέρονται στα εντυπωσιακά νούμερα που συνοδεύουν το συνολικό αριθμό που διαθέτουν και άλλα παρεμφερή στατιστικά στοιχεία.Η Γαλλική εταιρεία StarDust η οποία βρίσκεται πίσω από αρκετές δοκιμές φορητών εφαρμογών, με βάση εξάμηνη μελέτη που διεξήγαγε πρόσφατα, ανακοίνωσε τα δικά της ευρήματα.

Σκοπός της έρευνας ήταν το πόσες οι παλιές εφαρμογές ενημερωνόντουσαν και πόσες δεν ενημερωνόντουσαν καθόλου με βάση τα ηλεκτρονικά καταστήματα του iOS, Play Store και Windows Phone. Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν υπό μορφή infographic στο οποίο φαίνεται ότι το Play Store της Google να μεγαλώνει πιο γρήγορα από το App Store της Apple ενώ οι εφαρμογές του ενημερώνονται ως και τρεις φορές πιο συχνά από αυτές του iOS.

Το Windows Phone Store διαθέτει περίπου το 1/4 του συνόλου των εφαρμογών που έχουν τα άλλα δύο οικοσυστήματα ενώ ο ίδιος αριθμός ισχύει και για την κυκλοφορία νέων εφαρμογών ή ενημερώσεων. Παράλληλα η πλατφόρμα της Microsoft διαθέτει τις πιο ανενεργές εφαρμογές με καμία πρόσφατη ενημέρωση και λιγότερες από 10 αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών. Το iOS ακολουθεί από κοντά ενώ το Play Store είναι πολύ πιο «φρέσκο». Οι iOS εφαρμογές πάντως λαμβάνουν πολύ περισσότερα σχόλια από το Play Store Windows Phone Store συνδυαστικά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτές που συγκεντρώνουν προτιμήσεις είναι συγκεκριμένες και με πολλές κριτικές...

Δημοσ.

Με μπερδεψε λιγάκι ο τίτλος σε σχέση με αυτά που γράφει μέσα το κείμενο

Στα του αρθρου το θεωρω λογικό μιας και με ios ασχολείτε κόσμος που έχει το χρήμα αλλα οπως φαίνεται δεν έχει το χρονο :D, ενω με το android συμβαινει το αντίθετο

Δημοσ.

Στα του αρθρου το θεωρω λογικό μιας και με ios ασχολείτε κόσμος που έχει το χρήμα αλλα οπως φαίνεται δεν έχει το χρονο :D, ενω με το android συμβαινει το αντίθετο

Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει πάλι;

Δημοσ.

Παραπλανητικός τίτλος του άρθρου. Το περιεχόμενο δεν σχολιάζεται καθώς ο συντάκτης μάλλον δεν γνωρίζει αγγλικά ή έκανε τη μετάφραση με software.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ νέα η έρευνα...

Πριν απο 1 μιση μήνα, ανακοινώθηκε οτι το Android έφτασε το 1 εκ εφαρμογές και η Apple θα ήταν κάπου εκεί 900 χιλ με 1 εκ.

Δημοσ.

Πόσα χρόνια ακούω οτι το store του android ΘΑ ξεπεράσει σε εφαρμογές το App Store της Apple(Δεν κυκλοφορεί λίγα χρόνια το Android)... Το καλύτερο μου το είχε πει ένας γνωστός για το Windows phone του, είναι Microsoft θα γίνει πανικός, όλοι οι προγραμματιστές ΘΑ βγάζουν εφαρμογές.

Αγόρασα το iphone 4(ειδική τιμή) με το τι ίσχυε τότε και όχι με το τι ΘΑ γίνει...

Σήμερα οι προγραμματιστές στο App Store βγάζουν τα περισσότερα χρήματα.

Οι εφαρμογές στο App Store είναι σίγουρα ποιοτικότερες μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι φτιαχνόντε εφαρμογές για λίγες συσκευές και όχι για 3997~ android συσκευές που κυκλοφορούν.

Μετά απο προσωπική έρευνα που έχω κάνει, εφαρμογές που με ενδιαφέρουν κοστίζουν ακριβότερα στο Google Play.

App Store με διαφορά καλύτερο.

Εαν θέλει βέβαια κάποιος μόνο utillities το Google Play είναι καλύτερο.

• Like 3
Δημοσ.

ενημερωνονται πιο συχνα λογω πολλων bug και γιατι πρεπει να λειτουργει με 500 συσκευες η εφαρμογη

Επιπλέον, είναι πιο γρήγορη κι εύκολη η ενημέρωσή τους. Στέλνω update στο google play και σε 2 ώρες είναι live. Στο app store περιμένω συνήθως 4-5 μέρες μέχρι να βγει. Οπότε στην android έκδοση των εφαρμογών μου δε μου είναι απαραίτητο να συμπεριλάβω πολλά νέα features ή διόρθωση όλων των προβλημάτων σε μία έκδοση.  ΔΕΝ υποννοώ κάτι ως προς το πια πρακτική είναι καλύτερη ή χειρότερη, απλά παραθέτω την εμπειρία μου ως dev.

Δημοσ.

Οι πιο ακριβές εφαρμογές για appstore κοστίζουν $999.99, ενώ οι πιο ακριβές για google play κοστίζουν $200. Υπάρχει κάποιο μέγιστο όριο που έχουν θέσει η apple και η google, ή ο κάθε dev μπορεί να βάλει τιμή μέχρι το άπειρο;

Δημοσ.
Μετά απο προσωπική έρευνα που έχω κάνει, εφαρμογές που με ενδιαφέρουν κοστίζουν ακριβότερα στο Google Play.

App Store με διαφορά καλύτερο.

Αδιάσειστο επιχείρημα.

• Like 2
Δημοσ.
1) Σήμερα οι προγραμματιστές στο App Store βγάζουν τα περισσότερα χρήματα.

2) Οι εφαρμογές στο App Store είναι σίγουρα ποιοτικότερες μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι φτιαχνόντε εφαρμογές για λίγες συσκευές και όχι για 3997~ android συσκευές που κυκλοφορούν.

3) App Store με διαφορά καλύτερο.

4) Εαν θέλει βέβαια κάποιος μόνο utillities το Google Play είναι καλύτερο.

1) Πώς το έβγαλες αυτό συμπέρασμα;;;;;;

2) Αυτό τώρα;;;

4) Καλά αυτό, κορυφαίο.

3) Πιο apple-fanboy πεθαίνεις!!!!!

ενημερωνονται πιο συχνα λογω πολλων bug και γιατι πρεπει να λειτουργει με 500 συσκευες η εφαρμογη

Αυτό πώς προκύπτει;;;;

Με μερικούς αναρωτιέμαι αν διαβάζουμε τα ίδια στατιστικά στοιχεία ή άλλα;;;

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η συζήτηση καταλήγει όπως πάντα με φίλαθλο πνεύμα. Η δική μου ομάδα και η δική σου ομάδα και πια είναι καλύτερη.

Δεν μπορώ να καταλάβω , το αν έχω windows phone γιατί πρέπει να με απασχολεί αν η Apple ή η Google έχουν 1 εκατ apps. 

Επίσης διερωτώμαι  , αυτός που έχει στη διάθεση του 1 εκατ. apps , κάνει την ζωή του πιό εύκολη;

Όσον αφορά την δημοσκόπιση της StarDust εγώ θεωρώ πολύ φυσιολογικά τα αποτελέσματα και άνευ ουσίας .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...