KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα. Κοιτουσα ετσι μια μερα βιντεακια στο youtube και πηρε το ματι μου μια πατεντα που με το συγκεκριμενο λαδι τελος παντων εκαναν μετατροπη το hardware σαν αδιαβροχο και το χωνανε μεσα σε ενυδρειο. Το εχει κοιταξει κανεις? Τι μαγκιες ειναι αυτες? Αξιζει? Γιατι λενε εχει καλυτερη ψυξη και απο αερα και απο νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το έκαναν αδιάβροχο απλά συνεχίζει να δουλεύει κανονικά στο λάδι Το έχουμε κάνει με φίλους μου για πλάκα με σπορελαιο για τηγάνισμα που αγοράσαμε πάμφθηνα μέσα σε μεγάλο τάπερ (σε έναν αρχαιολογικό amd ) Κάποιοι βέβαια το κάνουν και πιο σοβαρά σε ενυδρεία κτλ, απλά είναι ανούσιο και μετά πετάς το hw σου Δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κέρδος, απλά έχει πολλή πλάκα Ιδιαίτερα καλή ψύξη δε θα έλεγα ότι ήταν (αν και ήταν καλύτερα από αέρα, όχι όμως και θαύματα), είναι απλά αθόρυβο Το μόνο θόρυβο έκανε ο σκληρός που έχει μείνει έξω από το ταπερ και το CD drive όταν βάζαμε CD Τροφοδοτικό, μητρική, κάρτα γραφικών, επεξεργαστής και cpu cooler μέσα στο λάδι και τα ανεμιστήρια των cpu και psu ακόμα γυρνούσαν Τώρα για ποιο σοβαρές υλοποιήσεις, χρησιμοποιούν παραφινη συνήθως επειδή είναι διάφανη, αλλά προσοχή γιατί είναι εύφλεκτη. Επίσης στα ενυδρεία μπορεί να χαλάσει τη κόλλα που συγκρατεί τα γυαλιά και να γεμίσει το δωμάτιο σου λάδια Το λάδι που είχαμε εμείς, μόλις άρχιζε να οξειδωνεται (σαν φυτικό που ήταν ), μάλλον θα δημιουργούσε πρόβλημα στο hw, αλλά για μια βδομάδα που το είχαμε έτσι ήταν οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το ορυκτελαιο ειναι τοξικο και θα σου χαλασει το hardware καποια στιγμη. Για ολα τα αλλα οτι ειπε ο αποπανωφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μμμμ μαλιστα. Απλα ξερετε το ειδα και λεω οπα τι πατεντα ειναι αυτη? Οποτε περισσοτερο ειναι για fun και τιποτα παραπανω και επισης μπορει να παθεις και ζημια. Πολυ ωραιο παντως και εντυπωσιακο μπορω να πω. Ευχαριστω για την ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα ήθελα να το κανω αυτο το project αλλα στο τελος σκεφτόμαι οτι μπορεί να παει για πέταμα το hardware αν παει κατι στραβά και με έπιανε η ψυχή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 μόνο αν έχει τίποτα για πέταμα αξίζει όχι σε σοβαρό μηχανήμα ή μηχάνημα που μπορείς να πουλήσεις και να πάρεις λεφτά δε θα φύγει με τίποτα η λαδίλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποσο καιρό λειτούργησε αποβλημάτιστα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω στην ακρη εναν celeron d αλλα δυστυχως τις προαλλες εσκασε ενας πυκνωτης στη mobo. Αν βρω ορεξη να τον αλλαξω, σιγουρα θα το βαφτισω και εγω! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως πιστευω θα εχει φαση να το κανεις σε ενα πολυ παλιο hardware ετσι για χαβαλε ειναι κατι διαφορετικο και ωραιο η ολη διαδικασια και το αποτελεσμα Ειναι ωραιο να ψαχνεσαι με τετοια κολπακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toavepa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια αμα μπει σε ενυδρειο πρακτικα θα βραχικυκλωσει ? Πως ξερουμε οτι δεν θα βραχικυκλωσει σε παραφινη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κοκοκόψαρε για στείλε βίντεο! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ορεξη να χεις να βλεπεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ενα βίντεο της ιντελ που θα έβαζαν σε ειδικό υγρό χωρίς ψυξτρες καν πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια αμα μπει σε ενυδρειο πρακτικα θα βραχικυκλωσει ? Πως ξερουμε οτι δεν θα βραχικυκλωσει σε παραφινη ? Το πετρελαιο και τα παραγωγα του ειναι κακος αγωγος του ηλεκτρισμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα