Insomniator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του insomnia.gr! :)Θα ήθελα να κάνω επαναφορά συστήματος στην τελευταία ασφαλή μέρα το Acer aspire one Netbook μου από το Boot menu. Δεν έχω πρόσβαση στα Windows λόγω σφάλματος που έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα οπότε ο μόνος τρόπος ειναι μέσω του Boot menu. Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο;; Δέχομαι βοήθεια το συντομότερο δυνατόν, είναι επείγον!Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θα ασχοληθούνε. Insomniator
Insomniator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Safe mode δεν μπαίνει ? Όχι, οι μόνες δυνατές επιλογές είναι Setup Utility και το Boot menu. Παρ' όλ' αυτά βρήκα τελικά τον τρόπο, γίνεται πατώντας alt+f10. Το πρόβλημα μου όμως παραμένει άλυτο. Ούτε τα Ubuntu ούτε τα Windows κάνουν boot. :-/ Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Universal Soldier.
Universal Soldier Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Aπό ότι έχω δει από το boot menu δεν εχεις πρόσβαση στο system restore.Μπορείς να κανεις repair τα windows από το installation cd/dvd και μετά το ίδιο από το linux
Insomniator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Aπό ότι έχω δει από το boot menu δεν εχεις πρόσβαση στο system restore. Μπορείς να κανεις repair τα windows από το installation cd/dvd και μετά το ίδιο από το linux Άμα μιλάμε για netbook;; Πώς ακριβώς θα κάνω repair;;
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το είπε ο universal soldier πρέπει να έχεις το CD των windows για να κάνεις repair. Δοκίμασες με linux cd ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα