sarantatessera Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πώς φεύγει η μπάρα που έχει τη σίγαση, το κλείσιμο κλτ, όταν μιλάς με βίντεο στο skype; Θα με βόλευε να εμφανίζεται όταν περνάς τον κέρσορα από 'κει. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;
discoboyminimal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 φευγει απο μονη της κανονικα, αλλα με το τελευταιο update νομιζω εχει bug και παραμενει..πρεπει να κανεις εστιαση κανα αλλο παραθυρο η να περασεις απο πανω το ποντικι να κλικαρεις αλλου..και φευγει καποια στιγμη..κ εμενα μου φανηκε περιεργο γιατι για 5 λεπτα δεν εξαφανηστικε καθολου..κανω αλτ ταμπ, κατι κλικ απο δω απο κει και συνειδητοποιω οτι εφυγε..
sarantatessera Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει δηλαδή άλλος τρόπος πέρα απ' αυτόν;
discoboyminimal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να σου πω..δοκιμασε να γυρισεις σε καμια πιο παλια εκδοση skype. Bug ειναι.. Sent from my iPhone using Insomnia
sarantatessera Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το κακό είναι πως δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες με το alt + tab, ό,τι και να κάνω δεν φεύγει η μπάρα.
sarantatessera Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι άλλο μπας και φύγει αυτή η ...μπάρα;
JamesSP472 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε fullscreen στο κάνει ? Γιατί έχω να μπω skype... Με καταδιώκουν, βλέπεις
sarantatessera Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το κάνει και σε fullscreen, ναι.
sarantatessera Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω λιώσει να ψάχνω τις ρυθμίσεις και δεν έχω βρει τίποτα σε σχέση με το πρόβλημά μου...
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω λιώσει να ψάχνω τις ρυθμίσεις και δεν έχω βρει τίποτα σε σχέση με το πρόβλημά μου... Αφού είναι bug, μόνο η ms μπορεί να το διορθώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα