Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ...

εχω ενα προβλημα με την εσωτερικη μνημη του κινητου μου ! η εσωτερικη μνημη εχει χωρητικοτητα μονο 398 Mb δεν εχω καθολου χωρο (με αποτελεσμα να με λεει οτι δεν μπορω να κατεβασω τπτ) εσβησα και μετεφερα οτι apps ειχα στην εξωτερικη καρτα (16gb) και παλι μου λεει οτι ειναι γεματη η μνημη . κατεβασα και προγραμμα για να διαγραψω εφαρμογες αλλα και παλι η μνημη γεματη . στην εσωτερικη δεν υπαρχουν ουτε apps ουτε φωτογραφιες ουτε βιντεο ουτε τπτ τετοιο ! πως μπορω να καθαρησω την εσωτ. μνημη . ( ισως στην μνημη να περιεχονται data και διαφορα τετοια) πως μπορω να καθαρισω την μνημη ή τουλαχιστον να τα μεταφερω στην εξωτερικη ?

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !

Δημοσ.

Cleaner master. Για απεγκατάσταση προγραμμάτων αρκεί ο απεγκατάστατης του κινητού. Όταν θα πας να διαγράψεις ένα πρόγραμμα θα σου βγάλει ότι έχουν απομείνει κάποια αρχεία και θα σε ρωτήσει αν θες να τα διαγράψεις (το cleaner master).

Δημοσ.

Cleaner master. Για απεγκατάσταση προγραμμάτων αρκεί ο απεγκατάστατης του κινητού. Όταν θα πας να διαγράψεις ένα πρόγραμμα θα σου βγάλει ότι έχουν απομείνει κάποια αρχεία και θα σε ρωτήσει αν θες να τα διαγράψεις (το cleaner master).

μπορώ να ρυθμίσω να κινητό μου να αποθηκευονται όλα τα data των εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη ??? (για να μην χρειαστεί να κάνω απεγκατασταση εφαρμογών)

Δημοσ.

Ότι εφαρμογή και να βάλεις πάντα κάτι μένει στο κινητό. Το Clean Master και όχι Cleaner Master είναι πολύ καλό και καθαρίζει αρκετά άχρηστα. Το κινητό μου έχει 165mb και δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ακόμη και με 30 mb παιχνίδια !! Όμως το android δεν σε αφήνει να αξιοποιήσεις όλο το χώρο του κινητού π.χ. έχεις 40MB μέσα και κατεβάζεις 35MB εφαρμογή και δε σε αφήνει !! Λέει ότι δεν έχεις επαρκή χώρο.      

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...