Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκεί μόνο να βάλω το σήμα του copyright? Ή θα πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες;

Ευχαριστώ

Γιατί ρε φίλε, αν κάποιος σου κοπιαρει κάτι, έχεις την οικονομική δυνατότητα να τον τρέξεις στα δικαστήρια?

Εγώ έχω άλλη απορία,

Έστω ότι αγοράσω κάποια γραφικά-UI, μπορώ μετά να τα χρησιμοποιήσω για επαγγελματικούς σκοπούς?

Τι θα πρέπει να κάνω στο Project Μου ? θα πρέπει να έχω το License file? πέρα από αυτό! πως θα ξέρει ο άλλος τι έχω εγώ στο Project, θα πρέπει να βάλω και την απόδειξη αγοράς από το Paypal;; αν όχι, αν μετά από καιρό κάποιος ζητήση την απόδειξη, δηλαδή ότι όντως έχω αγοράσει το προιον του και δεν το έχω βρει από Torrent ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ? σιγά μην κρατήσω τις αποδείξεις για μήνες...χρόνια...

Δημοσ.

Κατοχύρωση Εμπορικών Σημάτων

http://www.business-law.gr/index.php/2010-09-07-12-18-08/2010-09-07-12-19-17

Για την κατοχύρωση του ονόματος, θεωρητικά πιστοποιείσαι από το ΕΕΤ επί τη πληρωμή. Προσοχή τη διαχείριση του ονόματος χώρου να την κάνεις εσύ, ή να την κάνει άτομο απολύτου εμπιστοσύνης.

Για τα πνευματικά δικαιώματα γραφικών/κώδικα/κειμένων/templates δεν κατοχυρώνεσαι με κανένα τρόπο αν δεν έχεις την δυνατότητα να κινηθείς νομικά, μετά την κλοπή τους. Άντε και πες ο κώδικας κλειδώνει με κρυπτογράφηση, τα υπόλοιπα με τίποτα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...