black_rose Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είμαστε δυο φοιτήτριες από το Πολυτεχνείο Κρήτης και διεξάγουμε μια έρευνα ικανοποιήσης πελατών από τα tablet ώς εργασία για το μάθημα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.Αν μπορείτε και έχετε λίγο χρόνο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το εξής ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/1sAmZRreMSOoNds8KXr--K_c2c4A-UnF6sYkXTYF2Wpk/viewform Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από black_rose 1
Hyphen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το απαντησα. Ελπιζω να σας βοηθησα στην ερευνα σας. Καλη συνεχεια!
shodan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το συμπλήρωσα κ εγω. Καλή συνέχεια εύχομαι. Sent from my iPad using Insomnia
black_rose Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσους το συμπληρώσατε...Αν μπορείτε και δεν είναι κόπος, δείξτε το και σε κάποιον γνωστό σας να το συμπληρώσει αν έχει λίγο χρόνο και όρεξη...
jimmyl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το συμπλήρωσα και εγω.!!!Καλή έρευνα!!! ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
black_rose Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!!
giwrgos_k91 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το συμπληρωσα. Ημουν και εγω ΜΠΔ μια χρονια στα χανια, μετα εφυγα με το 10%. Πολυ ωραια πολη.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το συμπληρωσα. Πιστευω ομως οτι θα ειχατε καλυτερα αποτελεσματα αν συμπεριλαμβανατε περισσοτερες επωνυμες μαρκες στα tablet.
Hellenicsun Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Απάντησα κι εγώ. Θα ήταν ενδιαφέρον εκ μέρους σας να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας, ίσα ίσα να πάρουμε μια ιδέα για την εικόνα αυτή τη στιγμή.
veteranos123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Την συμπλήρωσα και εγώ. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα