ikaruga24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το δοκιμασα κ αυτο, κ νεο install δοκιμασα η διαφορα ειναι πολυ μικρη, της ταξεως των 2-3 frames, θα εκανα αναβαθμιση της cpu αν ηξερα οτι στανταρ φταιει αυτο..αλλα εφαγα ηδη μια παπαρα με την vga μην φαω κ δευτερη... Το νεο install δεν θα σε βοηθησει σε τετοια θεματα οσο αφορα τα MMO. Απο τη στιγμη που ριχνεις τα γραφικα και βλεπεις μονο ελαχιστες διαφορες τοτε παει να πει οτι υπαρχει αλλο προβλημα και σιγουρα δεν σχετιζεται με την καρτα γραφικων σου. Οπως σου ειπα το ιδιο παρατηρησαμε με φιλο που εχει καρτα 4 φορες ποιο δυνατη απο τη δικη σου (GTX 580 lighting) με επεξεργαστη επισης αρκετα ισχυροτερο απο τον δικο σου (i-5 2500k στα 4.0Ghz). Ειναι απλα μια μαλακια παιχνιδι με κακιστο optimization και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να εστιασεις στο προβλημα. Σε αλλον φιλο που ειχε αναλογο προβλημα εφταιγε συγκεκριμενη εκδοση του Ventrillo που χρησιμοποιουσε. Αργοτερα το αλλαξε σε teamspeak το οποιο με τη σειρα του δημιουργησε προβληματα οσο περνουσαν τα patch και τα fixes. Γενικα δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη χωρις να λιωσεις στα πειραματα με προσθαφαιρεση προγραμματων, add-ons και τετοια. 1
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Από άτομα που παίζουν καιρό το παιχνίδι εγώ έχω ακούσει οτι το χουν "χαλάσει" το παιχνίδι με το optimization,τα γραφικά και τα add-ons.Πέρα από αυτά εγώ θα κοιτούσα μήπως είχα θέμα επιρροής από κάποιο software.
Zaknafein Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαζή ερώτηση, αλλά τρέχεις το WoW από SSD; Αν όχι μπορεί να αργεί να διαβάσει από σκληρό ίσως.
vampirion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Χαζή ερώτηση, αλλά τρέχεις το WoW από SSD; Αν όχι μπορεί να αργεί να διαβάσει από σκληρό ίσως. απο ΗDD τρεχω αλλα νομιζω ο ssd ειναι μονο για τα φορτωματα κανω λαθος?
Zaknafein Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά ναι, για το WoW όχι απαραίτητα. Έγω όταν έπαιζα τουλάχιστον διάβαζε κι από σκληρό όλη την ώρα, απλά κάνε ένα defrag/disk check για να το αποκλείσεις ως ενδεχόμενο στην τελική. Τους υπόλοιπους πιθανούς λόγους που μπορούσα να σκεφτώ τους έχουν ήδη αναφέρει οι συμφορουμίτες.
vampirion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά ναι, για το WoW όχι απαραίτητα. Έγω όταν έπαιζα τουλάχιστον διάβαζε κι από σκληρό όλη την ώρα, απλά κάνε ένα defrag/disk check για να το αποκλείσεις ως ενδεχόμενο στην τελική. Τους υπόλοιπους πιθανούς λόγους που μπορούσα να σκεφτώ τους έχουν ήδη αναφέρει οι συμφορουμίτες. defrag ekana se ola ta partition chckdsk oxi akoma tha to dokimasw k tha sas pw...episis dokimazw install wow se ubuntu k tha sas pw entypwseis suntoma ps: grafw apo ubuntu k de exw kanei install akoma ellinika opote sorz for greeklish
vampirion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 η δοκιμη σε λινοξ εδειξε πως win7>ubuntu...τουλαχιστον αν ειναι να μην εχω καλες επιδοσεις στο WOW ας ειναι σε windows που τουλαχιστον τα γραφικα δειχνουν ομορφοτερα, αν καποιος εχει να προτεινει κατι που δεν εχει ειπωθει για improve fps σε ogrimmar/shrine/raids ειμαι ολος αυτια
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το δοκίμσα και 'γω σήμερα το WOW στο σύστημα της υπογραφής μου και πάει σφαίρα με τα πάντα όλα Ultra.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα, πέρασαν τα χρόνια του WOW, εγώ έπαιζα Vanila/TBC, τώρα το θεωρώ μια μπούρδα.. Έχω βάλει έναν private server TBC και παίζω κάνα bg που και που άμα βαριέμαι και δεν έχω κάτι άλλο.
Xero1991 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα, πέρασαν τα χρόνια του WOW, εγώ έπαιζα Vanila/TBC, τώρα το θεωρώ μια μπούρδα.. Έχω βάλει έναν private server TBC και παίζω κάνα bg που και που άμα βαριέμαι και δεν έχω κάτι άλλο. Info plz
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Συνήθως παίζω με το Warrior, ''Deathtanz'' name.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα