Προς το περιεχόμενο

wow low fps me sapphire 7770 Ghz oc edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που λεει κ ο τιτλος εχω χαμηλο fps σε μερη με κοσμο ( Raids/cities/world bosses), εχω κατεβασει αρκετα τα γραφικα κ παλι μερικες φορες εχω μεχρι κ  15 -17 fps σε καποια ecounters ...σε αλλα βαρυτερα παιχνιδια παιζω ανετα high/ultra( Πχ tomb raider, bf3, farcry3 κτλπ) το συστημα μου αποτελειται απο Phenom II 965 be, ddr3 RAM 8gb, και τη καρτα που λεω στον τιτλο, μετα απο αναβαθμιση που εκανα προσφατα απο 5670 η διαφορα στα Fps ειναι μονο για μερη που δεν εχει κοσμο κ ειμαι μονος η με 5 αλλα ατομα σε Dungeon, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα κ εχω μεινει απο υπομονη κ ιδεες, αν καποιος μπορει να μπορει να βοηθησει εσωκλειω Dxdiag k msInfo, plz help Γτ τα νευρα μου εχουνε γινει ζαρτιερεςDxDiag.txtMSInfo.txt

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε μου η κάρτα σου είναι γενικά αδύναμη,αφού εγώ είχα την 6850 που είναι ίδιου επιπέδου με 7770 και ζωριζόμουν σε ανάλυση 1360χ780.

Δημοσ.

Το WoW ειναι απλα αθλιο απο αποψη optimization για οποιαδηποτε καρτα. Φιλος με GTX 580 lightning βαραει 15-20 frames σε μερη με κοσμο ενω ο επεξεργαστης του ειναι ενας OC i-5 2500k στα 4Ghz. Δεν ειναι καθολου απιθανο που εχεις αυτο το προβλημα. Δοκιμασε καποιον παλιοτερα driver και απλα ριξε την ποιοτητα των σκιων καθως αυτες φαινεται να δημιουργουν το μεγαλυτερο προβλημα.

Δημοσ.

εχω ριξει τις σκιες στο χαμηλο επιπεδο οσον αφορα τους οδηγους δοκιμασα τους 13.4 οπως επισης κ τους 13.8 Beta εχεις να προτεινεις καποιον driver modded ή παλιοτερο που να δουλευει καλυτερα?

Δημοσ.

Εγώ όταν έπαιζα παλιά, Dalaran με την 4670 δεν είχα θέματα με τρελά fps drops. Τώρα δεν ξέρω τι κάναν στα new expansions αλλά το wow παλιά δεν ήταν βαρύ (ή έστω όσο βαρύ λέτε ).

Δημοσ.

φίλος σε ποιόν server πέζεις ? και επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν εχεις internet lag? Έχω έναν φιλο με την 7770 και δεν έχει πρόβλημα, αλλά έχω και έναν άλλον με 780 που πέζει  στον Outland και έχει επειδή είναι full.

Δημοσ.

τι εκανες με την 6850 ? Γεμισε ο τοπος τρολλια

απλά άθλια η 6850 ακόμα και σε 1366χ768,ορίστε τα benchmarks απο την παλιά 6850 με την καινούργια 760 πάντα όλα σε stock ρολόγια.Τον χαρακτηρισμό που έκανες δέν τον σχολιάζω.post-268025-0-44837500-1378125576_thumb.pngpost-268025-0-47056700-1378125601_thumb.png

Δημοσ.

Εχω 6850 με 2 μονιτορς 1920χ1080 και δεν έχει πρόβλημα ακόμα. Και wow παίζει άνετα και δίαφορα νεα games με αρκετες υποχωρήσεις.. Εχεις σκεφτεί οτι η καρτούλα σου μπορεί να είχε θέμα ? Μην βάζεις ολες τις 6850 στο ιδιο τσουβάλι.. Το να μου ποστάρεις ενα bench δεν μου λέει κατι η κάρτα σου είχε πρόβλημα. i3 και gaming ?

Δημοσ.

Με ποια λογικη να ποσταρεις συγκριση μιας 6850 (2-3χρονων καρτα) με μια 760 η οποια και μεγαλυτερης κατηγορίας και φετινη.?? Καποιο θεμα θα εχει ο Ts που δεν εχουμε βρει ακομα, που και στο wow παίζουνε άπειροι παραγοντες για χαμηλες επιδοσεις μιας καρτας..

Κατι που βρηκα στο ιντερνετ:

Τry updating your addons with WowMatrix, because outdated or broken addons can reduce game performance.

Επισης να ξερεις στο wow μετραει παρα πολυ ο cpu που εχεις παρα η καρτα. Δοκιμασε επισης,λενε οτι βοηθανε πολυ τα Ghz του επεξεργαστη οποτε ισως καλυτερευαν τα πραγματα.. Δεν ειδες τρελη διαφορα ακριβως γιατι στα μερη που εχει πολυ κοσμο, χρησιμοποιειται πιο πολυ ο cpu παρα η gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω 6850 με 2 μονιτορς 1920χ1080 και δεν έχει πρόβλημα ακόμα. Και wow παίζει άνετα και δίαφορα νεα games με αρκετες υποχωρήσεις.. Εχεις σκεφτεί οτι η καρτούλα σου μπορεί να είχε θέμα ? Μην βάζεις ολες τις 6850 στο ιδιο τσουβάλι.. Το να μου ποστάρεις ενα bench δεν μου λέει κατι η κάρτα σου είχε πρόβλημα. i3 και gaming ?

πρώτον ο ι3 δέν φουλάρει σε κανένα παιχνίδι που παίζω,ακόμα και τα σύγχρονα far cry 3,metro ll,hitman etc.Δεύτερον τρέξε και εσύ το heaven στις παραπάνω ρυθμίσεις για να πειστείς οτι η κάρτα μου δέν είχε πρόβλημα.Χαμηλού επιπέδου κάρτα η 6850,μακάρι να μην ήταν δηλαδή να μήν χρειαζόταν να ξόδευα λεφτά για άλλη κάρτα. 

Δημοσ.

Σε κανένα ε ? Για παίξε flight simulator.. Δεν εχω ιντερνετ στον σταθερό για να το κατεβάσω και να το τρέξω. Είχα ποστάρει το ίδιο bench τοτε που τις ξεστόκαρε το πλαίσιο και είχα καλύτερα νουμερα. Εαν έχεις ορεξη πάνε βρες το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...