Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 για να το ζητάει φαντάζομαι πως ναι...
geo1234gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω που χαλασατε το χρονο σας με τη παρτη μου η αληθεια ειναι οτι οι 3 οθονες απο καποια στιγμη και μετα ειναι απαραιτητες οχι παντα αλλα σε συγκεκρημενα προγραματα δυστυχως η ευτυχος ναι ... τωρα επειδη μαλλον θα θελατε να μαθετε τι εχει γινει να σας πω η nvidia μου απαντησε σε 4 ωρες αν και κυριακη οτι η 580 δεχετε 3 μονιτορ 2 dvi και 1 pd Α Λ Λ Α η υλοποιηση της εχει πιθανων θεμα γιατι αλλιως αυτο ειναι plung and play τοσο απλο και το dp στη καρτα αυτη μαλλον κατι ζορι εχει στο συγκεκρημενο μοντελο γιατι φιλος απο facebook που εχει ιδια καρτα αλλα απο αλλη υλοποιηση δουλευει τα ιδια μονιτορ με τα δικα μου χωρις κανενα ζορο sli .η οτι αλλο μαλλον πρεπει να ακολουθησω τη οδηγια φιλου να βαλω μια πιο μικρη nvidia και να αναθεσω το μονιτορ 3 εκει .... σε καθε περιπτωση σας ευχαριστω ..και ιδη εχω ενα πονο στη φοδρα του παντελονιου
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οι κανονικές GTX580 έχουν δύο DVI και μία HDMI. Έχεις κάποια custom έκδοση; Αν υποθέσω ότι έχεις κλασική reference GTX580, ας τα πάρουμε ένα ένα: -Η κάρτα σου δεν μπορεί να οδηγήσει ταυτόχρονα και 3η οθόνη. Αν βάλεις ακόμα μια 580, και θεωρήσουμε ότι έχεις/υπάρχει κάποιος hdmi->dp αντάπτορας ( ; ), τότε με το SLI κλειστό (σαν δύο ανεξάρτητες GTX580) θα κάνεις την δουλειά σου. Και αν δεν παίζεις παιχνίδια, δεν σε πειράζει το SLI. -Αν βάλεις ακόμα μία οποιαδήποτε nvidia κάρτα (καμία GTX450 φθηνή) πάλι εφόσον έχει τις συνδέσεις που θέλεις θα κάνεις την δουλειά σου, μαζί με την 580 σου. -Αν επιλέξεις μία καινούργια κάρτα της σειράς NVidia 7ΧΧ ή AMD 7XXX με τις συνδέσεις που χρειάζεσαι, τότε θα μπορείς να έχεις και τις τρεις οθόνες σε μία κάρτα. Καθαρότερη λύση και με μικρότερες καταναλώσεις. Θα σου πρότεινα το τρίτο, και πουλάς την 580, αλλά σιγουρέψου τι συνδέσεις χρειάζεσαι στις οθόνες γιατί με μπέρδεψες
geo1234gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 με λιγη βοηθεια απο γνωστο ερχετε αυτο το μωρο και μαλλον εκει για κανα 2 χρονια το θεμα pc ειναι ανετο
venumis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τέτοια κάρτα θα σου πρότεινα και εγώ. Κάποια eyefinity από AMD μεριά. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχεις βάλει στην φωτογραφία αλλά τέτοια υλοποίηση είχε βγει και στην 5870 που θαρρώ αν την βρει κάποιος αυτή την στιγμή θα έχει πολύ καλή τιμή.
geo1234gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 7990 -- amd chipset στα 950 mhz -- 6 gb 768 bit ---- gddr 5 kai trexei sta 1500
venumis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 wtf !!!! Τι το θέλεις αυτο το ΘΕΡΙΟ !!!! Καλά αν την πήρες σε καλή τιμή πάει στο καλό αλλά και με μια 5870 eyefinity edition μια χαρά δουλειά θα έκανες. Εκτος και αν θέλεις να παίζεις και παιχνίδια που δεν θυμάμαι να έγραψες κάτι τέτοιο. χαχαχα πάντως δεν υπάρχει η κάρτα ! Είναι κτήνος !!! (6 gb 768 bit )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (δεν αθρόιζεται, είναι mirrored )
geo1234gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 wtf !!!! Τι το θέλεις αυτο το ΘΕΡΙΟ !!!! Καλά αν την πήρες σε καλή τιμή πάει στο καλό αλλά και με μια 5870 eyefinity edition μια χαρά δουλειά θα έκανες. Εκτος και αν θέλεις να παίζεις και παιχνίδια που δεν θυμάμαι να έγραψες κάτι τέτοιο. χαχαχα πάντως δεν υπάρχει η κάρτα ! Είναι κτήνος !!! (6 gb 768 bit ) ειναι ... τα εχω δει ολα και ας μην παιζω παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα