Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα θελω να βαλω 3η οθονη στη καρτα αυτη ( n vidia gtx 580 ) τα 2 dvi εχουν απο μια οθονη  με ανταπτορακι απο dvi σε vga   και η τριτη πρεπει να μπει υποτηθεται στη display port .Το καλωδιο ΟΚ το pc βλεπει και τις 3 οθονες οπως και το πανελ της nvidia αλλα μου λεει οτι η gpu δεν αντεχει αλλη οθονη και ενεργες μπορουν να ειναι μονο 2 αλλα συμφωνα με τους γνωστες ( ... ) η DP υπαρχει για τριτη οθονη αλλιως δεν θα υπηρχε καν στη καρτα . Drivers εχουν μπει οι πιο τελευταιοι και συμφωνα με την εταιρια η DP ειναι η 1,1a .Το pc δεν ειναι για game αλλα για δουλεια .... ξερει καποιος κατι .. τι κανω λαθος ισως εγω ?... 

πολλα thanks κ των προτερων ..και καλη μου αρχη στο φορουμ

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζει, αλλά αξίζει η κατανάλωση/θερμοκρασίες από την στιγμή που δεν είναι για gaming?

• Super Moderators
Δημοσ.

ρίξε κι ένα googlάρισμα για σιγουριά, ότι παίζουν σωστά τα 3 monitors σε SLI, γιατί παίζει να το απανεργοποιεί και τις χρησιμοποιεί ξεχωριστά...

Δημοσ.

το sli δεν παιζει ?

Αν βρεις μία ~160, είναι μια κάποια λύση. Να πληρώσεις κανονικά retail, όχι με τίποτα :)

Sli disabled θα παίζεις όμως... οπότε αν δεν είναι για παιχνίδια γιατί να μην βάλεις μια άσχετη nvidia VGA και να βάλεις "matched"; 'Η πιο απλά γιατί να μην βάλεις μια πιο χαλαρή 7XX ή AMD 7XXX; :)

Δημοσ.

ποιο το προβλημα να εναλασεις την μια οθονη εκτος κ αν  πρεπει να παιζουν και οι τρεις συνχρονος ..

κ εμενα η καρτα μου μεχρι  δυο μαζι μου δινει ! εχω συνδεσει τρεις κ εναλασω τις 2 που χρησιμοποιω καθε φορα  ..

Δημοσ.

ναι το καταλαβα , λεω του ειναι τοσο αναγκαιο ? αν μπορει να κανει δουλεια εναλασοντας τις οθονες τοτε κανενα προβλημα ..

κ γω στην αρχη ηθελα να παιζουν και οι τρεις ετσι για το γαμωτο κ ασ μη τις χρησιμοποιουσα ποτε και τις τρεις μαζι αυτο εννοω ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...