geo1234gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα θελω να βαλω 3η οθονη στη καρτα αυτη ( n vidia gtx 580 ) τα 2 dvi εχουν απο μια οθονη με ανταπτορακι απο dvi σε vga και η τριτη πρεπει να μπει υποτηθεται στη display port .Το καλωδιο ΟΚ το pc βλεπει και τις 3 οθονες οπως και το πανελ της nvidia αλλα μου λεει οτι η gpu δεν αντεχει αλλη οθονη και ενεργες μπορουν να ειναι μονο 2 αλλα συμφωνα με τους γνωστες ( ... ) η DP υπαρχει για τριτη οθονη αλλιως δεν θα υπηρχε καν στη καρτα . Drivers εχουν μπει οι πιο τελευταιοι και συμφωνα με την εταιρια η DP ειναι η 1,1a .Το pc δεν ειναι για game αλλα για δουλεια .... ξερει καποιος κατι .. τι κανω λαθος ισως εγω ?... πολλα thanks κ των προτερων ..και καλη μου αρχη στο φορουμ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 η Nvidia υποστηρίζει πάνω από 2 οθόνες από την σειρά 6 και μετά...
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ^ +1 ωχ ... δηλαδη ? Δηλαδή πουλάς την 580, κολλάς κανένα ψηλό και παίρνεις 760
geo1234gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ^ +1 Δηλαδή πουλάς την 580, κολλάς κανένα ψηλό και παίρνεις 760 το sli δεν παιζει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 παίζει, αλλά αξίζει η κατανάλωση/θερμοκρασίες από την στιγμή που δεν είναι για gaming?
geo1234gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 το pc εχει φρεον στη cpu και καμμια 10 ανεμηστηρες και το τροφοδοτικο 1000w .... αν ειναι μονο αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 προσωπικά δεν προτείνω SLI/CF, παρά μόνο αν την έβρισκες τσάμπα...
geo1234gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 προσωπικά δεν προτείνω SLI/CF, παρά μόνο αν την έβρισκες τσάμπα... ποτε δεν ξερεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ρίξε κι ένα googlάρισμα για σιγουριά, ότι παίζουν σωστά τα 3 monitors σε SLI, γιατί παίζει να το απανεργοποιεί και τις χρησιμοποιεί ξεχωριστά...
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 το sli δεν παιζει ? Αν βρεις μία ~160, είναι μια κάποια λύση. Να πληρώσεις κανονικά retail, όχι με τίποτα Sli disabled θα παίζεις όμως... οπότε αν δεν είναι για παιχνίδια γιατί να μην βάλεις μια άσχετη nvidia VGA και να βάλεις "matched"; 'Η πιο απλά γιατί να μην βάλεις μια πιο χαλαρή 7XX ή AMD 7XXX;
MauMaus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ποιο το προβλημα να εναλασεις την μια οθονη εκτος κ αν πρεπει να παιζουν και οι τρεις συνχρονος .. κ εμενα η καρτα μου μεχρι δυο μαζι μου δινει ! εχω συνδεσει τρεις κ εναλασω τις 2 που χρησιμοποιω καθε φορα ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 προφανώς θέλει και τις 3 ταυτόχρονα...
MauMaus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ναι το καταλαβα , λεω του ειναι τοσο αναγκαιο ? αν μπορει να κανει δουλεια εναλασοντας τις οθονες τοτε κανενα προβλημα .. κ γω στην αρχη ηθελα να παιζουν και οι τρεις ετσι για το γαμωτο κ ασ μη τις χρησιμοποιουσα ποτε και τις τρεις μαζι αυτο εννοω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα