kistos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να διατηρείται online το Skype στο Iphone; Όταν αφήνω το κινητό αυτό δεν με ενημερώνει για κλήσεις και μηνύματα που έχουν έρθει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε σε μενα μένει on line σε android, ηδη την εχω ξεχάσει αυτην την λειτουργία.
PanosMouz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι γνωστό θέμα αυτό με το Skype. Είναι λίγο με τις ώρες του γενικά. Έχει τύχει φορά να μου έρθει κλήση! (Μια φορά , μην τρελαινόμαστε). Πάντως αν δεν κάνω λάθος , είναι φτιαγμένο έτσι ώστε μετά απο 5-10 λεπτά να πηγαίνει άτυπα offline
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μην πω τωρα, αφου το τσεκάρεις να μην πηγαίνει ποτε σε off line κατάσταση, και καλα τα τσάμπα, αλλα μερικοί το πληρώνουμε κιολας. Απαράδεκτοι.
iMarilina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στις ρυθμίσεις - skype αυτό δε βοηθαει; Δεν ξέρω απλά λέω (επειδή δεν το πολυχρησιμοποιώ).
kistos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στη δική μου περίπτωση δεν βοηθάει δυστυχώς
iMarilina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Στη δική μου περίπτωση δεν βοηθάει δυστυχώς </p> Την εφαρμογή την έχεις να τρέχει στο background και δε σουρχονται οι κλήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα