Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Linux που σου προτείνουν δεν θα το κάνεις εγκατάσταση. Είναι live cd τρέχει από το cd το λειτουργικό.

θα βάλεις το cd στο drive του λαπτοπ και θα κάνεις εκκίνηση από εκεί. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα μου έβγαλε αυτές τις κουκίδες στην επιφάνεια εργασίας. Το έκανα printscreen για να το έχω για "απόδειξη" σφάλματος όταν τον πάω στην Lenovo.

Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι άλλο. Έγω εγκαταστήσει τα windows 7 Ultimate 64 bit Ελληνικά. Πως μπορώ να τα κάνω Αγγλικά για να το πάω στο sevice της Lenovo στο Amsterdam????

Υ.Γ Ούτως ή άλλως ήθελα να κάνω τα windows αγγλικά από καιρό οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμένα.

post-217361-0-39898700-1378220611_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου,ειναι αυτο που σου ελεγα εξαρχης οτι ειχε θεμα η καρτα γραφικων.

recovery partition εχει το λαπτοπ;

Με αυτό το πρόβλημα θα μου αλλάξουν τον επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο???

Και για την μετατροπή της γλώσσας των windows από ελληνικά σε αγγλικά ξέρεις να με βοηθήσεις???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Υ.Γ Δεν έχω recovery partition. Τι να το κάνω όμως??

Δημοσ.

αν δεν εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων(nvidia/amd)και ειναι μονο με την ιντελ βρισκεται μεσα στον επεξεργαστη οποτε λογικα πας για αλλαγη cpu.

αν δεν εχεις σβησει το recovery partition οταν περασες τα ultimate δοκιμασε απο εδω http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=HT062552

να φανταστω με το recovery καταλαβαινεις οτι θα χασεις τα παντα απο μεσα ε!

Δημοσ.

αν δεν εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων(nvidia/amd)και ειναι μονο με την ιντελ βρισκεται μεσα στον επεξεργαστη οποτε λογικα πας για αλλαγη cpu.

αν δεν εχεις σβησει το recovery partition οταν περασες τα ultimate δοκιμασε απο εδω http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=HT062552

να φανταστω με το recovery καταλαβαινεις οτι θα χασεις τα παντα απο μεσα ε!

Αν είναι να μου αλλάξουν απλά τον επεξεργαστή τι να το κάνω το recovery που λες??

Δημοσ.

Αν είναι να μου αλλάξουν απλά τον επεξεργαστή τι να το κάνω το recovery που λες??

Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι άλλο. Έγω εγκαταστήσει τα windows 7 Ultimate 64 bit Ελληνικά. Πως μπορώ να τα κάνω Αγγλικά για να το πάω στο sevice της Lenovo στο Amsterdam????

απαντησα σε αυτο το ερωτημα :-)

λογικα τα 7αρια αγγλικα που ειχε ηταν Home premium H professional

στα ultimate αλλαζει πανευκολα η γλωσσα.

Δημοσ.

απαντησα σε αυτο το ερωτημα :-)

λογικα τα 7αρια αγγλικα που ειχε ηταν Home premium H professional

στα ultimate αλλαζει πανευκολα η γλωσσα.

Ξαναέγραψα παραπάνω ότι έχω τα Windows 7 Ultimate 64 bit Ελληνικά

Δημοσ.

Προσπαθώ να αλλάξω την γλώσσα και δεν μπορώ γιατί όταν πάω στο windows update μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει uddates και μου δίνει έναν κωδικό C80003FA

Είδα ότι μπορεί να γίνει αλλαγή από τα αγγλικά στα ελληνικά γιατί ο περισσότερος κόσμος αυτό θέλει. Εγώ που θέλω από τα ελληνικά να τα κάνω αγγλικά γίνεται??

Δημοσ.

Έκανα ubuntu σε φλασάκι και μπήκα από εκεί. Το πρόβλημα προφανώς παρέμεινε. Οπότε πάω για αλλαγή επεξεργαστή.

Τώρα πρέπει να ψάξω τα service εδώ στην Ολλανδία. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω service provider γιατί στο site της lenovo δεν τα έχουν πολύ καλά ούτε έχουν μαιλ να στείλω??

Δημοσ.

H 4870 που ειχα στο προηγουμενο μηχανημα που ειχα σπιτι, μετα απο ενα μικρο ατυχηματακι που ειχα εν ωρα καθαρισματος (την χτυπησα καταλαθος), αρχισε να εμφανιζει τα ιδια με εσενα, artifacts. Την πηγα σε ενα γνωστο με μαγαζι κ το μονο που μου ειπε "ειναι στα τελευταια της, και θα γινουν και περισσοτερα τα artifacts μεχρι να τα κακαρωσει τελειως" και οντως εγινε ετσι.. Μεσα στις επομενες 3-4 μερες ειχαν αυξηθει τα artifacts μεχρι που ξεψυχισε (R.i.p.).

Οπως και να χει τσαμπα ψαχνεσαι για θεμα software.. Θεμα hardware ειναι και τσαμπα παιδευεις το κεφαλι σου.. Πηγαινε το στην Lenovo και υπομονη για Rma.

Οσο για τα Windows στο συστημα της υπογραφης πριν κανα μηνα που το setαρα εβαλα τα 7αρια και καταλαθος εβαλα γλωσσα GreenLand αντι για greek σαν default γλωσσα γραφης. Η μονος τροπος που καταφερα να την αφαιρεσω εντελως απο τις επιλογες ηταν format και ξανα εγκατασταση (δεν ετρεχε και τιποτα μιας και τοτε ειχα setarei το μηχανημα και δεν με πειραζε ουτως ή αλλως το format).

Υποθετω λοιπον πως ενα format θα ναι η πιο ευκολη λυση να διορθωσεις την γλωσσα.

Δημοσ.

Σήμερα μου έβγαλε αυτές τις κουκίδες στην επιφάνεια εργασίας. Το έκανα printscreen για να το έχω για "απόδειξη" σφάλματος όταν τον πάω στην Lenovo.

.

Πως είναι δυνατόν με print screen να αποτυπώνεται το πρόβλημα της κάρτας γραφικών?

Πρέπει να την φωτογραφήσεις

Δημοσ.

Πως είναι δυνατόν με print screen να αποτυπώνεται το πρόβλημα της κάρτας γραφικών?

Πρέπει να την φωτογραφήσεις

Και όμως αποτυπώνεται κανονικά. Αν ήταν πρόβλημα της οθόνης δεν θα μπρορούσα. Άλλα αν έχει πρόβλημα η κάρτα και δεν εμφανίζεται κάτι σωστά τότε μπορείς και με το printscreen.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρετε και πάλι. Επανέρχομαι για να σας πω την εμπειρία μου από την LENOVO SERVICE Ολλανδίας.

Έχω πάρει τηλέφωνο σε όλα αυτά τα τηλέφωνα που υπάρχουν στο site και όλο μου λένε ότι αυτά service είναι για companies και οχι για individuals.

Και τους ρωτάω συνέχεια που είναι το κεντρικο service center της lenovo και μου λένε δεν ξέρουν(και αυτά από το κέντρο εξυπηρέτησης και καλά). Βρε λέω μπας και δεν καταλαβαίνω καλά.

Βάζω την αδελφή μου να πάρει τηλέφωνο και πάλι δεν έβγαλε άκρη. Αρχίζουν σου ρωτάνε ονόματα,διευθύνσεις και στο τέλος σου λένε πάντο από εκεί που το πήρες.

Υ.Γ Μια φίλη της αδελφής μου απηύδησε με το service της lenovo στην Ολλανδία και τελικά το έστειλε πίσω στην Ισπανία και έγινε η δουλειά της. Αυτά να τα ακούνε κάποιοι που νομίζουν ότι όλα στην βόρεια ευρώπη λειτουργούνε ρολόι.

Υ.Γ Αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να βγάλω άκρη θα του ήμουν ευγνώμων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...