Προς το περιεχόμενο

πωσ τρέχω σαν admin στο galaxy y ?

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά καλησπέρα.

έβαλα κάποια προγράμματα στο κινητό μου (galaxy y) αλλά για ΝΑ τρέξουν θέλουν να κάνω root, αυτό μου λένε....η να μπω στο σύστημα μου σαν admin.

πωσ το κάνω αυτό ?

ερώτηση 2

πωσ αλλάζω τισ ρυθμισεισ δικτύου στο κινητό μου ?

θέλω πχ να αλλάξω την ΙΡ, την πύλη και τον dns.

πωσ το κάνω αυτό ?

και αυτό πρόγραμμα θέλει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα έβαλα κανά 2 εφαρμογές για να δω τουσ κωδικούς που έχουν αποθηκεύτει απο καποια wifi που εχω μπει και οι εφαρμογές μου λένε να κάνω ρουτ και να τρέξω σαν admin.

κάνω ρουτ με τα κουμπιά που θέλει η συσκευή αλλά δεν μου έχει καμία επιλογή εκεί που να λέει πχ run as admin.

τι μπορώ να κάνω ?

βασικα έβαλα κανά 2 εφαρμογές για να δω τουσ κωδικούς που έχουν αποθηκεύτει απο καποια wifi που εχω μπει και οι εφαρμογές μου λένε να κάνω ρουτ και να τρέξω σαν admin.

κάνω ρουτ με τα κουμπιά που θέλει η συσκευή αλλά δεν μου έχει καμία επιλογή εκεί που να λέει πχ run as admin.

τι μπορώ να κάνω ?

τι μπορώ να κάνω ?

τι μπορώ να κάνω ?

τι ενοείς? ποιά κουμπιά? συνήθως ροοτ κάνεις είτε flashαρωντας rooted kernel απο cwm είτε συνδέωντας το κινητό στο pc και με κάποιο πρόγραμμα το rootαρεις.

διάβασες καθόλου το λινκ που σου έστειλα? δεν μπορείς να κάνεις ροοτ μέσα απο το τηλέφωνο σου,δεν έχει τέτοια επιλογή.

σου βρήκα ακριβώς το λινκ της διαδικασίας για ροοτ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085390

καλό διάβασμα :)

και πολύ προσεκτικά οτι κάνεις! διπλοδιάβασε τις οδηγίες!

οκ, ευχαριστω, καταλαβα τι παιζει.

κανω buckup οτι εχω, βαζω το αρχειο zip στην καρτα, μπαινω στο boot menu, παω update, και οκ.

( τα κουμπια ειναι: home+ανεβασμα φωνης+το κουμπι on/off) το εχω κανει αυτο.

ειχα μπει σε αυτο το μενου και εψαχνα για επιλογες μπας και εχει καμια για run as admin αλλα τιποτα. 

ηθελε το αρχειο που μου εστειλες . να εισαι καλα !!!

εκτος απο αυτο, πως αλλιως παιζει να δω τους αποθηκευμενους κωδικους που εχω στην συσκευη μου απο τα ρουτερ που εχω συνδεθει κατα καιρους ?

και πως μπορω να διαχειριστω την συνδεση μου στο ιντερνετ οσο αναφορα τις ριθμισεις IP/DNS/ και πυλη στην συσκευη μου ?

φίλε, πέτυχε.

έκανα ότι λέει ο οδηγός και τώρα ανοίγουν μια χαρά οι εφαρμογές.

ότι τισ πάτησα να ανοίξουν μου ζητησαν να τρέξουν με δικαιώματα διαχειριστή.

κάτι ακόμα!

είδα ότι το κινητό μπορεί ναι δεχτεί oc στον επεξεΡγαστή.

είναι ασφαλές κάτι τέτοιο ?

έχουμε κανέναν οδηγό για το πωσ το κάνουμε αυτό ?

Για να γίνει OC στον επεξεργαστή πρέπει να έχεις πυρήνα (Kernel) από το XDA για το κινητό σου που να υποστηρίζει OC.Και ναι είναι ασφαλές γιατί ακόμα και αν το υπερχρονίσεις παραπάνω από όσο υποστηρίζει ο επεξεργαστής το πολύ πολύ να κάνει επανεκκίνηση το κινητό και θα μηδενιστούν οι τιμές.Ρίξε εδώ μια ματιά:http://highonandroid.com/android-roms/android-overclocking-explained/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...