Insomniator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους τα μέλη του forum!! Θέλω να κάνω format to Acer aspire one netbook μου με bootable usb. Μπαίνω στο boot menu, επιλέγω το usb μου, μετά επιλέγω την πρώτη επιλογή, πατάω enter για να βάλω τα Windows xp ("To set up Windows XP now, press ENTER.") , και στις επιλογές του menu εμφανίζει μόνο το usb μου.Το netbook εμφανίζει "Error 15" και μου είναι αδύνατο να έχω πρόσβαση στα Windows. Γι' αυτό και θέλω να το κάνω format.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας! Insomniator σε όλα τα μέλη****
shodan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πως έκανες το USB bootable; Ίσως δεν έγινε σωστά. Αν έχεις το iso με τα windows xp δοκίμασε το Rufus για να κανεις ενα νέο bootable USB. Edit: Χμ, το error15 που λες ειναι απο το grub. Είχε και Linux αυτό το μηχάνημα σωστά; Για περίμενε κάποιον περισσότερο σχετικό με τους πιγκουινους μήπως και λυνεται εύκολα το πρόβλημα σου ώστε να αποφύγεις το format.
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Χρειάζεσαι sata οδηγούς για τα xp. Τους κατεβάζεις και τους ενσωματώνεις με το nlite.
Insomniator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πως έκανες το USB bootable; Ίσως δεν έγινε σωστά. Αν έχεις το iso με τα windows xp δοκίμασε το Rufus για να κανεις ενα νέο bootable USB. Edit: Χμ, το error15 που λες ειναι απο το grub. Είχε και Linux αυτό το μηχάνημα σωστά; Για περίμενε κάποιον περισσότερο σχετικό με τους πιγκουινους μήπως και λυνεται εύκολα το πρόβλημα σου ώστε να αποφύγεις το format. Το USB το έκανα bootable χρησιμοποιώντας το "Multiboot". Θα δοκιμάσω όμως και το πρόγραμμα που μου προτείνεις εσύ, το Rufus. Το μηχάνημα έχει και linux ναι και αργότερα αφού το ξαναέψαξα βρήκα όντως οτι πρόκειται για τα Linux, οπότε δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα διορθωθεί το θέμα άμα κάνω τα Windows format. Πφφ... ευχαριστώ παρ' όλ' αυτά για την απάντηση σου shodan! Χρειάζεσαι sata οδηγούς για τα xp. Τους κατεβάζεις και τους ενσωματώνεις με το nlite. Δηλαδή, πιστεύεις ότι ο λόγος που εμφανίζεται μόνο το USB στις επιλογές και όχι και ο C μου είναι οτι δεν έχω αυτά τα drivers;; Είναι σίγουρο ότι δεν τα έχει μέσα ο φάκελος των Windows που έχω;; Πώς μπορώ να το διαπιστώσω;
άδικος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ε, αφού στο μενού εγκατάστασης δε βλέπεις το δίσκο, λείπουν οι drivers. Εξ'άλλου xp προσπαθείς να περάσεις, οπότε εξ'ορισμού ισχύει αυτό.
Insomniator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ε, αφού στο μενού εγκατάστασης δε βλέπεις το δίσκο, λείπουν οι drivers. Εξ'άλλου xp προσπαθείς να περάσεις, οπότε εξ'ορισμού ισχύει αυτό. Στο αρχείο των Windows που έχω αναφέρονται οι drivers! Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν τους έχω η όχι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα