Προς το περιεχόμενο

[Headphones] Sony DR-ZX301IP 29,90€ @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία? Αξίζουν σαν ακουστικά? Σε σχέση με τα default ακουστικά του iphone ?  Σφίγγει πολύ το κεφάλι/αυτιά? Προσωπικά έχω μεγάλο κεφάλι και με κάτι k44 akg που ειμαι, μετά από 20 λεπτά δεν αντέχω και τα βγάζω.

Δημοσ.

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία? Αξίζουν σαν ακουστικά? Σε σχέση με τα default ακουστικά του iphone ?  Σφίγγει πολύ το κεφάλι/αυτιά? Προσωπικά έχω μεγάλο κεφάλι και με κάτι k44 akg που ειμαι, μετά από 20 λεπτά δεν αντέχω και τα βγάζω.

Εγώ κοίταζα να αγοράσω κάτι sennheiser που έχει στα 22 και έπεσε το μάτι μου σε αυτά.

εδώ βρήκα reviews αν θες να το ψάξεις περισσότερο, εγώ δεν έχω ipod αλλα σκεφτομαι να τα πάρω για το desktop μου.

EDIT: Παίζει να είναι αυτά στο amazon, που απο ότι βλέπω έχουν πολύ καλά ratings. Ίδια εικόνα, generic name.

2nd EDIT: Αυτά είναι (το λέει στα specs στο model number), και από ότι βλέπω έχουν καλό rating.

Δημοσ.

τα παρελαβα σημερα,πολυ καλος ηχος,δεν ξερω βεβαια τι λενε αντιστοιχα σεινσερ

εχουν κ μικροφωνο 

στο κεφάλι σου είναι βολικά? μπορείς να τα φοράς για καμια ώρα?

Δημοσ.

εχουν πολυ κοντο καλωδιο

το μικροφωνο μαλλον οχι,δεν εχουν καλωδιο line in

κατι τετοιο θα θελει για να δουλεψει

http://www.ebay.co.uk/itm/Smartphone-Headset-3-5mm-Female-To-3-5mm-Dual-Male-To-PC-Audio-Cable-Adapter-/380694398358?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item58a3278596

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...