Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλ μέχρι 300 το πολύ, να καταλήξω σε iPhone 4 περίπου τόσα το έχουν μεταχειρισμένο αξίζει; Η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο, βασικά με ενδιαφερεικαμερα, Ίντερνετ

Δημοσ.

ειχα android εχω δοκιμασει και ios απλα σκεφτομαι αν αξιζει να παρω μεταχειρισμενο iphone 4 η να κοιταξω για lumia να δοκιμασω και wp, απο οθονη και λιγο μεγαλυτερη απο το 4αρι το iphone νομιζω θα ηταν καλυτερα

Δημοσ.

εχω ακουσει καλα λογια

δεν το χω δει / δοκιμασει απο κοντα..αλλα πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα windows phone κινητα...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλ μέχρι 300 το πολύ, να καταλήξω σε iPhone 4 περίπου τόσα το έχουν μεταχειρισμένο αξίζει; Η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο, βασικά με ενδιαφερεικαμερα, Ίντερνετ

300€ Για 4αρι Iphone δεν θα στο προτεινα.Για 4s ισως

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να πεταξεις 300 ευρω να παρεις 4αρι και ουτε καν καινουργιο...το μεταχειρισμενο 4αρι θα εχει χαλια μπαταρια θα εχεις προβλημα.Σκεψου πως ειναι ενα κινητο του 2010...με οτι συνεπαγετε αυτο σε εξελιξη τεχνολογιας και διαρκεια μπαταριας.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να πεταξεις 300 ευρω να παρεις 4αρι και ουτε καν καινουργιο...το μεταχειρισμενο 4αρι θα εχει χαλια μπαταρια θα εχεις προβλημα.Σκεψου πως ειναι ενα κινητο του 2010...με οτι συνεπαγετε αυτο σε εξελιξη τεχνολογιας και διαρκεια μπαταριας.

Φανταζομαι μιλαει για καινουριο οταν μιλαει για 300€ απλα ευκολα γινεται η παρεξηγηση οπως το γραφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...