Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ δίνω 1% να παραλάβουμε και 99% για το άκυρο
saab_21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 λαθος δεν ειναι απο τη στιγμη που σημερα κιολας κυριακη το διορθωσαν.αρα εχουν τεχνικο για το site που τσεκαρει και κυριακη.αυτοι αλλαξαν τις τιμες και τις αφησαν ετσι για αρκετες ωρες και αυτοι τις διορθωσαν μετα.αν δεν στειλουν απλα το εκαναν για δωρεαν διαφημιση και νεες εγγραφες στην σελιδα τους.
haris013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 και η πλάκα θα είναι να γεμίσει το φορουμ αύριο με αγγελίες σε 42αρες tv panasonic και lg 4
el_el Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Noμιζω οτι τα 2 μοντελα της LG φορανε και δορυφορικο δεκτη
Thodoris_Bak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στα 599€ κ η Panasonic .... Sent from my iPhone using Insomnia Περαστικά μας Το έκαναν εσκεμμένα για διαφήμιση έτσι; Ανθρακας ο θησαυρός... Sent from my iPhone using Insomnia
silmarien Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίμα που δεν μπορώ να βρω πλεον το ποστ με τον φίλο που είχε γνωστό μέσα στο Electroworld και ειπε ότι οι πρωτοι θα παραλάμβαναν. Έτσι για να το φέρω στην επιφάνεια για αύριο που θα πέσουν τα ακυρωτικά σε όλους.
george888 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλαχιστον καμια εκπτωση της προκοπης θα κανουν για το λαθος τους η στα @@ τους.....
pinwkolwnies Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Matrix,σβήστο μετα: Μου θυμίζει τις εκλογές.Ψηφίζουμε το πιό μαλάκα που θα πει " λ7 υπάρχουν".
skar1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλαχιστον καμια εκπτωση της προκοπης θα κανουν για το λαθος τους η στα @@ τους..... το 2ο δαγκωτο οπως και το σιχαμενο public.
the marauder Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παράγγειλα κι εγω και περιμενω.Αυτο που δε μπορω να καταλαβω πως εγινε "λαθος"σε 3 προϊόντα.Σε 1μονο μπορω να καταλαβω.Ξερει μηπως κανενας παλαιοτερος αν εχει συμβει ποτέ κατι παρομοιο,και τι συνεβει με της παραγγελίες,της εκτελεσαν η της ακυρωσαν ολες. 1
H1llzFr4D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να το έκαναν για διαφήμιση, μιας και με τις ακυρώσεις λογικά θα πέσει βροχή από 1* στο skroutz από τις ορδές του insomnia. Κι εγώ παρήγγειλα μια 123 πριν ώρες, μένει να δούμε.
pcbill Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Noμιζω οτι τα 2 μοντελα της LG φορανε και δορυφορικο δεκτη Ναι, εαν έχουν το S στο τέλος.
ThanosA Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παράγγειλα κι εγω και περιμενω.Αυτο που δε μπορω να καταλαβω πως εγινε "λαθος"σε 3 προϊόντα.Σε 1μονο μπορω να καταλαβω.Ξερει μηπως κανενας παλαιοτερος αν εχει συμβει ποτέ κατι παρομοιο,και τι συνεβει με της παραγγελίες,της εκτελεσαν η της ακυρωσαν ολες. Κοιτα θυμαμε παρομοια φάση , οχι με τηλεορασεις αλλα με εξωτερικο σκληρο . 1TB 20e μιας εταιριας που δεν την θυμάμαι . Παραγγειλαμε και τελικα μας εφεραν , μαλιστα επειδη ειχαν τελειώσει, σε εμενα εφεραν WD Elements .
evagelou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 αμα δωσουν σε κανενα 2 ας μου την κανει πασα εμενα! οποια και να ειναι
Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 αν το κάνανε για διαφήμηση θα είχαν βουήξει οι διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις