Pa0ki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Γαμώ σήμερα βρήκα να πάω θάλασσα? Παρήγγειλα την φωτογραφική του άλλου θέματος και τώρα λέω να πάρω και μια τηλεόραση, θα βάλω τη μάνα μου να την πληρώσει Επιτέλους μια φορά θα είμαι και γω από αυτούς που θα φάνε άκυρο σε "προσφορά", ανυπομονώ για τα posts γκρίνιας και τις 20+ σελίδες κραξίματος Σοβαρά τώρα, από τις πρώτες 2 ποιά είναι καλύτερη να βάλω στο καλάθι? 2
Federer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά ξέρει κανένας κανενα site με οδηγίες για να ρυθμίσουμε σωστά τα χρώματα με το που τις παραλάβουμε; Ευχαριστώ 3
spook Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 καλώς τα δεχτήκαμε και από αύριο θα έρθουν και τα ανάλογα email. :|
non-serviam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά ξέρει κανένας κανενα site με οδηγίες για να ρυθμίσουμε σωστά τα χρώματα με το που τις παραλάβουμε; Ευχαριστώ Έλα πες την αλήθεια... πιστεύεις ότι θα παραλάβεις?! Και εγώ παράγγειλα αλλά ξέρω τι θα παίξει.
spook Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως τώρα που κοίταξα στο skroutz και μετά την αλλαγή της τιμής, εξαφανίστηκε το electroworld στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις, αν και ακόμα η panasonic είναι στα 109 και είναι "άμεσα διαθέσιμη". 1
achillevs72 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις LG αλλαξαν οι τιμες Το οτι στην panasonic δεν αλλαξε η τιμη, πως να εκλαβω?
paragontikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το οτι στην panasonic δεν αλλαξε η τιμη, πως να εκλαβω? αλλαξε μολις και στην panasonic
tower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το οτι στην panasonic δεν αλλαξε η τιμη, πως να εκλαβω? Αν πας να αγορασεις panasonic στο καλάθι δειχνει 599
magdalhnh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στο τσακ πρόλαβα και έκλεισα με πιστωτική 2 panasonic. Ηταν λάθος ή θα δώσουν σε όποιον πρόλαβε? Αύριο θα ξέρουμε 1
cabdik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στο τσακ προλαβα δλδ στα 109? μου ηρθε και το e-mail επιβεβαιωσης....!!!!!
skar1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στο τσακ πρόλαβα και έκλεισα με πιστωτική 2 panasonic. Ηταν λάθος ή θα δώσουν σε όποιον πρόλαβε? Αύριο θα ξέρουμε Μαλλον ακυρο θα φαμε...
magdalhnh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω και εγώ email επιβεβαίωσης...έβαλα και άτοκες δόσεις....θα πέσει γέλιο πάντως και αξιολόγηση αρνητική, εννοείται στο σκρουτζ
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον οι πρωτοι που παραγγειλαν θα παραλαβουν. Δε νομιζω να γινει κατι με την αξιολογηση εξαλλου μπορει να μην την δημοσιευσουν καν... Η θα απανταει το καταστημα λεγοντας οτι εγινε λαθος κλπ κλπ κλπ... Κλασσικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις