Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαμώ σήμερα βρήκα να πάω θάλασσα?

Παρήγγειλα την φωτογραφική του άλλου θέματος και τώρα λέω να πάρω και μια τηλεόραση, θα βάλω τη μάνα μου να την πληρώσει

Επιτέλους μια φορά θα είμαι και γω από αυτούς που θα φάνε άκυρο σε "προσφορά", ανυπομονώ για τα posts γκρίνιας και τις 20+ σελίδες κραξίματος :lol:

Σοβαρά τώρα, από τις πρώτες 2 ποιά είναι καλύτερη να βάλω στο καλάθι?

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανένας κανενα site με οδηγίες για να ρυθμίσουμε σωστά τα χρώματα με το που τις παραλάβουμε; Ευχαριστώ

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανένας κανενα site με οδηγίες για να ρυθμίσουμε σωστά τα χρώματα με το που τις παραλάβουμε; Ευχαριστώ

Έλα πες την αλήθεια... πιστεύεις ότι θα παραλάβεις?!

Και εγώ παράγγειλα αλλά ξέρω τι θα παίξει.

Δημοσ.

Πάντως τώρα που κοίταξα στο skroutz και μετά την αλλαγή της τιμής, εξαφανίστηκε το electroworld στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις, αν και ακόμα η panasonic είναι στα 109 και είναι "άμεσα διαθέσιμη".

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι στην panasonic δεν αλλαξε η τιμη, πως να εκλαβω?

Αν πας να αγορασεις panasonic

στο καλάθι δειχνει 599

Δημοσ.

Στο τσακ πρόλαβα και έκλεισα με πιστωτική 2 panasonic. Ηταν λάθος ή θα δώσουν σε όποιον πρόλαβε? Αύριο θα ξέρουμε

• Like 1
Δημοσ.

Στο τσακ πρόλαβα και έκλεισα με πιστωτική 2 panasonic. Ηταν λάθος ή θα δώσουν σε όποιον πρόλαβε? Αύριο θα ξέρουμε

Μαλλον ακυρο θα φαμε...

Δημοσ.

Εχω και εγώ email επιβεβαίωσης...έβαλα και άτοκες δόσεις....θα πέσει γέλιο πάντως και αξιολόγηση αρνητική, εννοείται στο σκρουτζ

Δημοσ.

Ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον οι πρωτοι που παραγγειλαν θα παραλαβουν.

Δε νομιζω να γινει κατι με την αξιολογηση εξαλλου μπορει να μην την δημοσιευσουν καν... Η θα απανταει το καταστημα λεγοντας οτι εγινε λαθος κλπ κλπ κλπ... Κλασσικά! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...