xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 και σε μενα το ιδιο κανει Και εγώ δοκίμασα 6-7 φορές και αποσυνδεόμουν. Τελικά δοκίμασα με proxy (...). Ενδεχομένως να βοηθάει και η αλλαγή προφίλ στον chrome... Για την ιστορία... (http://www.insomnia.gr/topic/497737-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-login-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=52594101)
orck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πως γίνεται η LG 640 να ειναι πιο φθηνη απο την 620? κατι μου βρωμάει εδω! Εαν αυτο μονο σου βρωμαει τοτε πρεπει να πας σε ΩΡΛ. Στην Ελλαδα της "αναπτυξης" προς τα πισω ειμαστε. Ο καθενας μπορει να κανει οτι ειδους διαφημιση θελει και να το ονομαζει λαθος την Δευτερα, θα κοστισει μονο τα τηλεφωνηματα η τα email για να ακυρωσει ολες τις παραγγελιες. Εδω που τα λεμε οταν καποιος βαζει παραγγελια δυο, τρεις η παραπανω τηλεορασεις δειχνει οτι υπαρχει και πονηρος σκοπος και απο την δικη μας μερια. Πρακτικα τωρα δεν μπορουμε να τους κανουμε τιποτα, ουτε το ΙΝΚΑ, θα πουν "καναμε λαθος" και τελος. Κανενα προβλημα. Εμπρος για την αναπτυξη...
mathsrule Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα μία με 123€. Μακάρι να μας έρθει, εάν δεν έρθει, δεν πειράζει.
xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 To θέμα είναι ότι έγινε λάθος σε 3 προιόντα της ίδιας κατηγορίας, και με τιμές στο 1/4 της αρχικής;
ison Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως ειπα και στο θεμα με το 3ds xl οταν περσι την ιδια περιπου εποχη ειχε γινει λαθος με τις τιμες στο electroworld ...μου εστειλαν την tv κανονικά. Τοτε βεβαια ηταν μιση τιμη η πτωση οχι 80% οπως τωτα (μιλαω για την 640 που εχει κοντα 660ευρω) Θεωρω οτι δεν θα παραλαβουμε αλλα πηρα screenshot για του λογου το αληθες.
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μονοκατοικια ή πολυκατοικια? Σειρα προτεραιοτητας εχουν οι μονοκατοικιες μην πεις πως δεν στο ειπα! αα μονοκατοικία είμαι αλλά είμαι 1ος όροφος... Έχω ελπίδες; Εαν αυτο μονο σου βρωμαει τοτε πρεπει να πας σε ΩΡΛ. Στην Ελλαδα της "αναπτυξης" προς τα πισω ειμαστε. Ο καθενας μπορει να κανει οτι ειδους διαφημιση θελει και να το ονομαζει λαθος την Δευτερα, θα κοστισει μονο τα τηλεφωνηματα η τα email για να ακυρωσει ολες τις παραγγελιες. Εδω που τα λεμε οταν καποιος βαζει παραγγελια δυο, τρεις η παραπανω τηλεορασεις δειχνει οτι υπαρχει και πονηρος σκοπος και απο την δικη μας μερια. Πρακτικα τωρα δεν μπορουμε να τους κανουμε τιποτα, ουτε το ΙΝΚΑ, θα πουν "καναμε λαθος" και τελος. Κανενα προβλημα. Εμπρος για την αναπτυξη... Δε μου βρωμάει μόνο αυτό μωρε για πλάκα το είπα Εγώ 1 παράγγειλα πάντως Θεωρω οτι δεν θα παραλαβουμε αλλα πηρα screenshot για του λογου το αληθες. Τι να το κάνεις το screenshot? Για καταγγελία αν δε σου την φέρουν;
PETROS13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν αντ΄για 1 μπροστά είχε 6!
el_el Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 η αντιστοιχη παντως 27αρα που την ειχα σκασει 370 ευρουλακια τα σπάει παντως
scirocco 13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Φυγανε και απο μενα παραγγελια για καμποσες στα 123... Ναναι καλα το insomnia app γιατι ειμαι σε γλεντι... Αρε γλεντια... Πηρα φιλο τηλ για να με εξυπηρετησει να προλαβω και ψαρωσε κι αυτός... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
timos81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ασχετο γιατι να φαμε ακυρο ; Δεν πρεπει να γραφει για το προιον οτι δεν υπαρχει απόθεμα πριν κανει καποιος παραγγελια ;
Spyipad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έρθει θα πάρω μια και για την τουαλέτα 1
Sog96Ch Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω ειναι Overpriced για το Value τους .Περα απο την πλακα παραγγειλα και εγω αυτη με τα 123 ευρω αλλα πιστευω οτι θα ακυρουσαν την παραγγελια
HERTHAN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 αλλα πιστευω οτι θα ακυρουσαν την παραγγελια Ηρεμησε και μην σκεφτεσαι αρνητικα.....ΓΚΟΥΣΦΡΑΜΠΑ 2
Sog96Ch Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ηρεμησε και μην σκεφτεσαι αρνητικα.....ΓΚΟΥΣΦΡΑΜΠΑ την παραγγελια την εκανα 2 λεπτα πριν κανω το ποστ, δεν πιστευω οτι θα τους καλυψουν ολους. Ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη απο τις 3 αυτες;;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εφυγαν (μεταξυ αλλων), απο το θεμα τα (86!) μηνυματα spamming/trolling που δεν εχουν θεση σε μια δημοσια κουβεντα. Η ενοτητα δεν ειναι τσατ με φιλους, ουτε πμ, ουτε καφεδακι στον Φλοισβο... Ανοιγει το θεμα μονο για "χρησιμα" ποστ απο εδω και περα.Ευχαριστω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις