Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε λειτουργησε έτσι το συστημα καθώς χθες που γινόταν χαμός απο παραγγελίες δεν είχε εξαντληθεί και εξαντλήθηκε αργότερα οτάν η τιμή είχε διορθωθεί.

Έτσι ακριβώς, γι αυτό το έγραψα....

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε λειτουργησε έτσι το συστημα καθώς χθες που γινόταν χαμός απο παραγγελίες δεν είχε εξαντληθεί και εξαντλήθηκε αργότερα οτάν η τιμή είχε διορθωθεί.

προφανως αυτο λογω καποιου μπλοκαρισματος του συστηματος τους

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς, γι αυτό το έγραψα....

Λες να δωσουνε μερικές και να πουν στους υπόλοιπους οτι εξαντλήθηκε;

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά τι "μέχρι εξαντλήθηκε" λέτε; Αφού έλεγε κατόπιν παραγγελίας. Δηλαδή stock αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ούτως ή άλλως.. Λάθος; :-(

Δημοσ.

μέχρι να γίνει και επίσημα η ακύρωση,

Ζήστε το όνειρο !  :-)

Ειμαι χαρουμενος που ζω το ονειρο .. με αρκετους που εχουν απο  1 εως 2 μνμ ...  :-D

NEWS-clapping81.jpg

Δημοσ.

μέχρι να γίνει και επίσημα η ακύρωση,

Ζήστε το όνειρο !  :-)

Πουλάω 30€ την παραγγελιά μου αν ενδιαφέρεται,για να μπορείς να ονειρευτεις και συ.

• Like 2
Δημοσ.

Η κατάσταση της παραγγελίας μου έχει αλλάξει και γράφει σε καθυστέρηση

Εχω παραγγείλει μία μόνο.

Δημοσ.

Και  σε εμενα το ιδιο...εριξα μια παραγγελια με την "ακριβη".... :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

τι ωρα εκανες την παραγγελια?

Δημοσ.

ξαναρωταω τι ωρα παραγγείλατε

Edit: τωρα ειδα την απαντηση εγω παραγγειλα κατα της 5 και μιση (την LG που ειχε 123)

2nd Edit: Ειχα παραγγειλα και μια Panasonic και μου δεινχει Σε καθυστερηση μονο την παραγγειλα εκεινη στις 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμενα αλλαξε σε καθυστερηση ... δε το εχω ξαναδει αυτο το στατους ... αν ξερει καποιος τι ακριβως σημαινει ας ενημερωσει .. αν εχει απο πιο παλια του παραγγελια καποιο παραδειγμα με το συγκεκριμενο στατους .. 

15:χχ H παραγγελια μου ... 

Επεξ/σία από matrixxx
"χχ"
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...