swkhj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Hi Στον λογαριασμό σας τι λέει; ...καλάθι άδειο και € μηδέν;
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τι δουλειά έχει το καλάθι; στις παραγγελίες πήγαινε.
mdd45 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 και το 3ds XL μηχανογραφικο λαθος? αρα ακυρα?
zizu10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Φαγαμε ακυρο πηρα τηλ και μου ειπαν πως και οι 3 προσφορες ιταν μηχανογραφικο λαθος..... Αυτό το γνωρίζαμε Το είπαν και στον basili222, το θέμα είναι πως θα το χειριστούν?? Θα τις ακυρώσουν όλες σου είπαν??
91turbo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Hi Στον λογαριασμό σας τι λέει; ...καλάθι άδειο και € μηδέν; Εμένα λέει ακόμα ότι έχω κάνει τις παραγγελίες κανονικά λέει 'κατάσταση' έχει παραληφθεί δεν έχω φάει άκυρο ακομα
skar1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα λέει ακόμα ότι έχω κάνει τις παραγγελίες κανονικά λέει 'κατάσταση' έχει παραληφθεί δεν έχω φάει άκυρο ακομα Μα σε κανεναν δεν γραφει ακυρο ακομη. Το θεμα ειναι τι θα κανουν...
efo355 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνετε τηλέφωνο. Αφήστε αυτούς να πάρουν!
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Ημερομηνία Παραλαβής: Εντός 7 εργάσιμων ημερών Χμ.
swkhj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το καλάθι αγορών εννοούσα ...το κόκκινο πάνω δεξιά Είχα την εντύπωση πως έλέγε άδειο παρά την παραγγελία της lg με τα 123€ Και τώρα μου γράφει 689 € 1
skar1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το καλάθι αγορών εννοούσα ...το κόκκινο πάνω δεξιά Είχα την εντύπωση πως έλέγε άδειο παρά την παραγγελία της lg με τα 123€ Και τώρα μου γράφει 689 € τελος η τιμη της TV. το προβλημα ειναι μηχανογραφικ ο ετσι λενε. τι σχεση εχει το καλαθι. η παραγγελια εχει σημασια και αν τις εκτελεσουν η οχι...
sap92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Ημερομηνία Παραλαβής: Εντός 7 εργάσιμων ημερών Χμ. ετσι λεει σε ολους!
swkhj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 καλά μην παίξει μόνο να μου την φέρουνε στα 689 τελικα ακυρο σωστα τα λες -το καλάθι θα βγάζει την τρέχουσα ,αλλα ειχα την εντύπωση πως πριν μου έγραφε 0 ...οπως και να έχει η παραγγελία γράφει για 123 ...
gascp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Από τους όρους χρήσης ... " Παρεχόμενες πληροφορίες & ΠροϊόνταH ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα. " Η νομική ερμηνεία της "καλής πίστης" σε συνδυασμό με το "carzy deal" θα είναι το σημείο "τριβής" Πάντως θεωρώ θέμα χρόνου το άκυρο.
Socratis_g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Ημερομηνία Παραλαβής: Εντός 7 εργάσιμων ημερώνΧμ. Μη δίνεις σημασία σε αυτό. εγώ έχω μια παλαιώτερη παραγγελεία την οποία έχω παραλαβει. και γράφει ακόμα, υπο εκτέλεση.
gkarabid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια παιδια τι κανουμε τωρα ? Μολις μπηκα στο σαιτ και ακομα δεν εχουν σβησει την παραγγελια μου (4 τηλεορασεις και 1 φωτογραφικη μηχανη) Υπαρχει καμια περιπτωση χωρις να παρουν τηλ να στηλουν με της πραγματικες τιμες? Γιατι θελω πανω απο 2000 ευρω και δεν..... Τηλ δεν υπαρχει περιπτωση να παρω εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις