Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαγαμε ακυρο πηρα τηλ και μου ειπαν πως και οι 3 προσφορες ιταν μηχανογραφικο λαθος.....

Αυτό το γνωρίζαμε  :P  Το είπαν και στον basili222, το θέμα είναι πως θα το χειριστούν?? Θα τις ακυρώσουν όλες σου είπαν??

Δημοσ.

Hi Στον λογαριασμό σας τι λέει; ...καλάθι άδειο και € μηδέν;

Εμένα λέει ακόμα ότι έχω κάνει τις παραγγελίες κανονικά λέει 'κατάσταση' έχει παραληφθεί δεν έχω φάει άκυρο ακομα

Δημοσ.

Εμένα λέει ακόμα ότι έχω κάνει τις παραγγελίες κανονικά λέει 'κατάσταση' έχει παραληφθεί δεν έχω φάει άκυρο ακομα

Μα σε κανεναν δεν γραφει ακυρο ακομη.

Το θεμα ειναι τι θα κανουν...

Δημοσ.

Το καλάθι αγορών εννοούσα ...το κόκκινο πάνω δεξιά

Είχα την εντύπωση πως έλέγε άδειο παρά την παραγγελία της lg με τα 123€

Και τώρα μου γράφει 689 €  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Το καλάθι αγορών εννοούσα ...το κόκκινο πάνω δεξιά

Είχα την εντύπωση πως έλέγε άδειο παρά την παραγγελία της lg με τα 123€

Και τώρα μου γράφει 689 €  :blink:

τελος η τιμη της TV. το προβλημα ειναι μηχανογραφικ ο ετσι λενε.

τι σχεση εχει το καλαθι. η παραγγελια εχει σημασια και αν τις εκτελεσουν η οχι...

Δημοσ.

Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Ημερομηνία Παραλαβής: Εντός 7 εργάσιμων ημερών

Χμ.

ετσι λεει σε ολους!

Δημοσ.

καλά μην παίξει μόνο να μου την φέρουνε στα 689 τελικα  :blink:

ακυρο σωστα τα λες -το καλάθι θα βγάζει την τρέχουσα  ,αλλα ειχα την εντύπωση πως πριν μου έγραφε 0

...οπως και να έχει η παραγγελία γράφει για 123 ...

Δημοσ.

Από τους όρους χρήσης ...

"

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

"

Η νομική ερμηνεία της "καλής πίστης" σε συνδυασμό με το "carzy deal" θα είναι το σημείο "τριβής"

Πάντως θεωρώ θέμα χρόνου το άκυρο.

Δημοσ.

Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Ημερομηνία Παραλαβής: Εντός 7 εργάσιμων ημερών

Χμ.

Μη δίνεις σημασία σε αυτό. εγώ έχω μια παλαιώτερη παραγγελεία την οποία έχω παραλαβει. και γράφει ακόμα, υπο εκτέλεση.

Δημοσ.

ωραια παιδια τι κανουμε τωρα ?

Μολις μπηκα στο σαιτ και ακομα δεν εχουν σβησει την παραγγελια μου (4 τηλεορασεις και 1 φωτογραφικη μηχανη)

Υπαρχει καμια περιπτωση χωρις να παρουν τηλ να στηλουν με της πραγματικες τιμες?

Γιατι θελω πανω απο 2000 ευρω και δεν.....

Τηλ δεν υπαρχει περιπτωση να παρω εγω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...