Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρεχει μια προσφορα που ληγει αυριο για τον 128 Gb SSD Plextor M5S PX-128M5S σε ποσο που αντιστοιχει στα 60€. (η προσφορα παιζει στην Αυστραλια, δεν εχει νοημα να παραθεσω link)

Για τις αναγκες μου ουτε χρειαστηκα ως τα σημερα - ουτε χρειαζομαι SSD και ποτε δεν ψαχτηκα τι παιζει σε αυτο το τομέα.

Γεγονος ειναι (απο μια προχειρη αναζητηση) οτι σαν τιμη μου φαινεται ευκαιρια και λογω αυτου ας τον αποκτησω (εστω για γρηγορο boot του ΗΥ)

Το ερωτημα ειναι , εχετε καποια αποψη για το συγκεκριμμενο μοντελο; ...   

Μηπως υπαρχει κατι που πρεπει να με βαλει σε δευτερες σκεψεις;

(ΥΓ Η κανονικη του τιμη ειναι στα 80 € - καθως ο ΦΠΑ εδω ειναι 10%) 

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το γραφω στο αρχικο μυνημα: Plextor μοντελο M5S PX-128M5S

Οτι ειναι καλη τιμη το υπεθεσα γιατι το ψιλοεψαξα.

Κυριως θα ηθελα μια γνωμη (αν καποιος κερει κατι) για το συγκεριμμενο δισκο 

Τη Plextor την θεωρουσα "θεο" την εποχη των CD/DVD writers.  

Για SSD χτες διεπιστωσα οτι εχει ενταξει στα προιοντα της 

ΥΓ γενικα η "φιλοσοφια μου" (λογω της γρηγορης εξελιξης και μειωσεων των τιμων)

στην αγορα ειδων ΗΥ ειναι: αγορασε κατι οταν το χρειαζεσαι εκτος αν πετυχεις μια  παρα πολυ καλη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μου παρεις και μενα εναν να μου τον στειλεις ελλαντα; :P (εδω απο οτι βλεπω κανει 105 ο συγκεκριμενος οποτε μιλαμε για τρελη διαφορα ειδικα αν αξιζει ο δισκος. Ας μας πει καποιος ειδικός σε αυτό!)

Δημοσ.

χμμ , εισαι ατυχος ;) Η προσφορα για την ακριβεια εληξε χθες - και τον εχω δεσμευσει μεσω internet μεχρι αυριο το απογευμα για να τον παραλαβω απο το καταστημα...

Δημοσ.

Για τις αναγκες μου ουτε χρειαστηκα ως τα σημερα - ουτε χρειαζομαι SSD και ποτε δεν ψαχτηκα τι παιζει σε αυτο το τομέα.

οταν με το καλο χρησιμοποιησεις πρωτη φορα ssd θα δεις οτι δεν υπαρχει πισωγυρισμα κ κακος νομιζες πως δε χρειαζοσουν ..

Δημοσ.

οταν με το καλο χρησιμοποιησεις πρωτη φορα ssd θα δεις οτι δεν υπαρχει πισωγυρισμα κ κακος νομιζες πως δε χρειαζοσουν ..

Αυτο ανοιγει αλλη συζητηση, το ποτε μια αγορα πρεπει να γινεται και εχει πολλες οπτικές.

Τελος παντων , τελικα τον αγορασα, μπορει να κλεισει το θεμα.

Σας ευχαριστω ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...