route66 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Όπως γράφω και στον τίτλο μετά από format στον δίσκο ,κάποια πολύ σημαντικά αρχεία που είχα κωδικοποιήσει δεν μπορώ να τα ανακτήσω, είχα κάνει back up το κλειδί pfx σε ένα flash drive, και τώρα όταν πάω να το περάσω δεν το δέχεται με μήνυμα 'Αυτό το αρχείο δεν είμαι έγκυρο για χρήση: Ως ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών ή "Key not valid for use in specified state." Συνήθως τα αποκωδικοποιώ πριν format, αλλά αυτή την φορά το έκανα βιαστικά και δεν το θυμήθηκα, όμως την ίδια ακριβώς διαδικασία την έχω ξανακάνει και χωρίς πρόβλημα είχα κάνει εγκατάσταση το κλειδί και τα είχα ξεκλειδώσει κανονικά. Μήπως υπάρχει καμιά ιδέα, γνώμη, οτιδήποτε, 2 μέρες τώρα έχω χάσει τον ύπνο μου, ευχαριστώ..
MauMaus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον την αποκρυπτογράφηση την εκανες με το προγραμμα των win ? απεγκατεστησε τελειως το προγραμμα με το your unistaller πχ και μετα ξανακατεβασε το εγκατεστησε το ξανα ! μετα μαλλον θα δουλεψει παλι το κλειδι σου .. δοκιμασε το ..
route66 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Thnx για την απάντηση..Να το εξηγήσω λίγο καλύτερα γιατί τα έγραψα βιαστικά και σε μπέρδεψα, είχα κρυπτογραφήσει κάποιους (πολύ σημαντικούς) φακέλους με την κρυπτογράφηση των windows7 (με δεξί κλίκ properties-general-advanced κτλπ) όταν γίνεται αυτή η διαδικασία για πρώτη φορά τα windows δημιουργούν ένα πιστοποιητικό, και σου ζητάει να κρατήσεις ένα back up είναι σε μορφή pfx αυτό γιατί σε περίπτωση που αλλάξει χρήστης για κάποιο λόγο δεν μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις ξανά τα αρχεία,Έτσι κάνεις import αυτό το κλειδί (πιστοποιητικό) και αποκτάς ξανά πρόσβαση(το έχω ξανακάνει και είχε δουλέψει).Σε εμένα μόλις πάω να κάνω αυτή την διαδικασία import η install pfx μου βγάζει αυτό το μήνυμα "This file is invalid for use as the following: Personal Information Enchange" ή ένα άλλο πού λέει δεν αναγνωρίζει αυτό το αρχείο.Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να καταστράφηκε το αρχείο backup pfx στο flash drive που το είχα αποθηκεύσει, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα αλλά μέχρι τώρα..πακέτο, οποιαδήποτε σκέψη, υπόθεση καλοδεχούμενη..
MauMaus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 δεν καταστράφηκε το αρχείο backup pfx στο flash drive που το είχες αποθηκεύσει . οταν κανεις φορματ απλα δεν ισχυει μετα το κλειδι , γιατι αν ηταν ετσι δε θα προστατευοντουσαν τα αρχεια σου, οποιος τα ηθελε θα εκανε ενα φορματ στο πισι σου κ μετα θα τα ειχε προσβαση κανονικα .. εμενα στην κρυπτογραφηση αρχειων με το προγραμμα των win εβαζα εναν κωδικο ! εκανα φορματ ξεχνοντας να τα αποκρυπτογραφησω και μετα δεν ισχυε ο κωδικος! σε πολυ σοβαρα αρχεια ! το προβλημα το ελυσα οπως σου ειπα .. δοκιμασε να σβησεις το προγραμμα αποκρυπτογραφησης των win κ ξαναπερασε το ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα