Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι μόνο μουσική (σπαστική γαλλική κιόλας), αλλά θάναι κάποιος ιντερνετικός gaming σταθμός, γιατί ακούω κλικ, μάχες, φωνές, hit, Dota φάση. Τιποτε πιο hot παιζει; Να το βαλω και'γω; Αστειευομαι... Δες τα σημεια επαναφορας και χτυπα στο ψαχνο.Ακομη και 1 βδομαδα και 2 ειναι καλα.Μην προσπαθησεις με κανενα πριν 1 χρονο. Μετα το φορματ δεν το γλιτωνεις. 1
LuciferX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία, τελειώνει το scan και το κοιτάω. Ευχαριστώ!!
LuciferX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως το φαντάστηκα, δεν υπάρχουν σημεία επαναφοράς πέρα από σημερινά και χθεσινά, που έγιναν κάποιες απεγκαταστάσεις και updates. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε προχτές...Δεν παίζει μουσική τώρα, όμως ακόμη κάνει drops στο 0% ο ήχος και σέρνεται το σύμπαν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ιστορια (..και εαν δεν μιλαμε για διαβολικη συμπτωση, φανταζομαι πως ο LuciferX ειναι ο Hydra)
web_assasin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό δεν γίνεται στα 7 αν δεν έχεις ορίσει ένα σημείο επαναφοράς προηγουμένως, κι εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα πριν από αυτό που έπαθα για να έχω λόγο να ορίσω ένα. Άρα αδύνατον μάλλον. Από την άλλη, δεν είμαι σίγουρος αν τα trojan φεύγουν μετά από επαναφορά. Μια χαρα γινεται. Δοκιμασε και απο msconfig.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα