A_panM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω έναν WD500 mybook εξωτερικό δίσκο.Θα ήθελα να τον κάνω εσωτερικό..Γίνεται?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω έναν WD500 mybook εξωτερικό δίσκο.Θα ήθελα να τον κάνω εσωτερικό..Γίνεται? συνηθως γινεται εκτος αν ο δισκος εχει proprietary βυσμα οποτε δεν γινεται.οταν τον ανοιξεις θα δεις.παντως γενικοτερα ναι παιζει αυτο το σεναριο και το εχουν κανει πολλοι.βεβαια αν φαινεται οτι εχει ανοιχτει χανεις την εγγυηση.
A_panM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δεν έχει εγγύηση ο δίσκος.Αλλά θέλω να είμαι σίγουρος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σας εσωτερικός.Όποιος έχει τον συγκεκριμένο δίσκο και τον έχει ανοίξει ας μας πει.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 δεν χανεις κατι να τον ανοιξεις.δεν θα χαλασει το κουτι του δηλαδη.αν εχει βιδες μπορει να ειναι κατω απο λαστιχακια.γενικοτερα ανα πασα στιγμη τον ξαναβαζεις μεσα.κατα 99 τις 100 θα παιζει.και My world edition που ειχα εβγαιναν οι δισκοι κανονικα.
A_panM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά τον άνοιξα.Γίνεται εσωτερικός
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω αρκετούς MyBook, από 320 μέχρι και 2ΤΒ και έχω ανοίξει αρκετούς. Υπάρχει βίντεο που σου δείχνει τα βήματα γιατί είναι λίγο περίεργο το κουτί της WD. Το μόνο πρόβλημα που πιθανόν θα αντιμετωπίσεις είναι το βύσμα σύνδεσης αν το pc σου είναι καινούργιο. ΥΓ Γράφαμε ταυτόχρονα.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά τον άνοιξα.Γίνεται εσωτερικός στο ειπα.ειδες δεν ειναι τιποτα.σπανια να μην μπορει να γινει εσωτερικος.να μην γινεται το εχω δει νομιζω μονο σε 2,5 αρη που φορουσε μαλλον επιτηδες διαφορετικο βυσμα.σε εξωτερικο δεν θυμαμαι να το εχω δει ποτε. Έχω αρκετούς MyBook, από 320 μέχρι και 2ΤΒ και έχω ανοίξει αρκετούς. Υπάρχει βίντεο που σου δείχνει τα βήματα γιατί είναι λίγο περίεργο το κουτί της WD. Το μόνο πρόβλημα που πιθανόν θα αντιμετωπίσεις είναι το βύσμα σύνδεσης αν το pc σου είναι καινούργιο. το βυσμα συνδεσεης τι παραξενο μπορει να εχει απο περιεργεια???
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Οι παλιοί MyBook δεν έχουν βύσμα sata, νομίζω.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Οι παλιοί MyBook δεν έχουν βύσμα sata, νομίζω. εχουν αλλο ασχετο βυσμα που δεν βγαινει οπως ειναι σε μερικους 2,5 αρηδες?και τι κανεις εκει?αλλαζει η υπαρχει ανταπτορας?
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει αντάπτορας και έχω αγοράσει ένα φτηνό από Κίνα.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει αντάπτορας και έχω αγοράσει ένα φτηνό από Κίνα. οκ thanxs για τα info να ξερω οτι υπαρχει και αυτο αν χρειαστει ποτε.
A_panM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δίσκος δεν είναι σατα, IDE είναι..
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δίσκος δεν είναι σατα, IDE είναι.. Ide?μπραβο.εινα πολλα χρονια για αυτο και ειπες οτι δνε εχει εγγυηση πλεον
A_panM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι είναι από το 2007 αν θυμάμαι καλά.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι είναι από το 2007 αν θυμάμαι καλά. ενταξει λογικο να ειναι ide τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα