Προς το περιεχόμενο

[console] 3ds XL monster hunter bundle @ 139 ευρω @ electroworld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να φατε ακυρο απο το Elecroworld .Πριν περιπου ενα χρονο ειχε γινει ενα τρομερο λαθος???Προσφορα?? Δεν ξερω σηγουρα και ειχα παρει την Sony 46 HX750 450 ευρω ενω εκανε στην καλυτερη 1200.Επισης μαζι με αυτην ειχε αλλες 2 ΤV στα 450 ευρω.Μια Πλασμα Samsung παλι απο 1100 και βαλε και αλλη μια που δεν θυμαμαι.Ετοιμος να παρω και τις 3 ημουν και να δω ποια μου κανει και να τις πουλησω μετα.Η τιμη 1 μερα μετα πηγε στα 1200 ξανα.

Η παραγγελεια ολοκληρωθηκε κανονικα.

Ετσι για την Ιστορια 

Σοζ για το Offtopic!  :-)

Ετσι πηρα την tv και εγω..samsung plasma 51e6500 στα 500 ευρω ενω τοτε εκανε κοντα στο 1000-1100...εκτος αυτου στο συγκεκριμενο γραφει ξεκαθαρα οτι ειναι deal οποτε δεν εχει μα και μου.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι άκυρο ρε παιδες, ο Κωτσοβολος έχει ξαναβάλει πριν καιρο το 3Ds στα 142€ (το ίδιο και το αμαζον), μη λέμε οτι να 'ναι, μια νορμαλ προσφορα είναι...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να τα στείλουνε..

Δεν ήταν τόσο τραγικά χαμηλή η τιμή. Όπως πχ με τις τηλεοράσεις ή την φωτογραφική που έκανε μπαμ το λάθος.

Πχ το κουτί το Coolermaster που είχαν βγάλει πριν κάτι μήνες έχει 180 σκρουτζ και το δίνανε 99 και δεν ηταν λάθος.Παρόμοια έκπτωση!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αυτό ήταν 100% λάθος τιμή, δεν ήταν προσφορά.

@skar1983: Πρόλαβες να το παραγγείλεις; Αν ναι, έφαγες άκυρο;

Ναι και πριν ανεβει το topic εδω.

Αρκετα πρωι. 

Πιστευω πως θα παραλαβω 3DS, την TV δεν θα παραλαβω....

Δημοσ.

δεν το γκαντεμιασε κανεις.απλα εκαναν την διαφημηση τους με το δηθεν λαθος και τωρα παμε στα κανονικα λεφτα.ελπιζω να σας τα στειλουν

• Like 1
Δημοσ.

εκει τους ριχνεις ακυρο.τοσο απλα.

οχι δε τους ριχνεις απλα ακυρο.... τους λες ναι στειλτε μου σε αυτη τι τιμη ... και μολις σε καλεσουν γιατι δε πηγες να παραλαβεις απο την κουριερ και τους γυρισε πισω η παραγγελια τους λες απλα δεν ημουν σε good mood και πως ο ερμης ηταν αναδρομος ....

So simple !!!  :devil:

Δημοσ.

ολα ειναι πιθανα,παιζει να τους πουν οκ σας τα στελνουμε αλλα στα 220.τα εχω ικανα τα ελληνικα καταστηματα για αυτο

πως γίνεται να σου ζητήσουν 220 όταν ήδη έχουν πληρωθεί με πιστωτική και δεν είναι αγορά με αντικαταβολή?

Δημοσ.

πως γίνεται να σου ζητήσουν 220 όταν ήδη έχουν πληρωθεί με πιστωτική και δεν είναι αγορά με αντικαταβολή?

δεν μπορουν.απλα μπορουν να στο πουν να πληρωσεις διαφορα .τιποτε αλλο.αλλιως πρεπει να στα γυρισουν πισω τα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...