Προς το περιεχόμενο

Nova σε 2 σπίτια με μία συνδρομή

LuciferX
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από androu,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,
πριν ξεκινήσω να κάνω άσκοπα την εγκατάσταση, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχω nova στο σπίτι της Αθήνας με την ίδια κάρτα που έχω στο εξοχικό, κοντά στο Βόλο. ΄Εχω διπλό όλον τον εξοπλισμό και έχω πάρει μαζί μου τη συσκευή με την κάρτα. Αν εγκαταστήσω εδώ πιάτο, θα μπορέσω άραγε να συνδεθώ με αυτή ή όχι; 

Ευχαριστώ ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

πριν ξεκινήσω να κάνω άσκοπα την εγκατάσταση, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχω nova στο σπίτι της Αθήνας με την ίδια κάρτα που έχω στο εξοχικό, κοντά στο Βόλο. ΄Εχω διπλό όλον τον εξοπλισμό και έχω πάρει μαζί μου τη συσκευή με την κάρτα. Αν εγκαταστήσω εδώ πιάτο, θα μπορέσω άραγε να συνδεθώ με αυτή ή όχι; 

Ευχαριστώ ..

ο απωδικοποητης παει πακετο με την καρτα .αν αυτα τα 2 πανε παρεα στο αλλο σπιτι ναι θα παιξει οσο ξερω.

• Λύση

η κάρτες της nova πάνε μαζί με τον αποκωδικοποιητή, εφόσον τα μεταφέρεις μαζί παίζει. Αν μεταφέρεις την κάρτα μόνη της σε άλλο αποκωδικοποιητή δεν θα παίζει. 

• Like 1

Πάντα τον παίρνω μαζί μου τον αποκωδικοποιητή και την καρτούλα, οπότε είμαι οκ. 

Ευχαριστώ πολύ! Ευχάριστα νέα... !

πιατο και Lnb οτι και να βαλεις απο αυτα που παιζουν (Universal lnb κτλ)παντα θα παιξει.ασε που ειναι φτηνα και αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...