arsenal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα συνδεσα για πρωτη φορα το καινουριο μου nexus 4 στο pc για να περασω τραγουδια αφου εγκατεστησε τους drivers δεν μου το εμφανιζεδι πουθενα.Το δοκιμασε και σε windows 7 και σε windows xp.Το συνδεω με την μεθοδο MTP.Τι πρεπει αν κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα συνδεσα για πρωτη φορα το καινουριο μου nexus 4 στο pc για να περασω τραγουδια αφου εγκατεστησε τους drivers δεν μου το εμφανιζεδι πουθενα.Το δοκιμασε και σε windows 7 και σε windows xp.Το συνδεω με την μεθοδο MTP.Τι πρεπει αν κανω? Δεν σε βγάζει έστω σαν μονάδα αποθήκευσηςusb? Μήπως πρέπει να επιλέξεις από το κινητό να το δει; Και τέτοιο θυμάμαι στις στοκ, βέβαια έχεις vanilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δείχνει οτι φορτίζει το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν nexus αλλά δεν μου το ανοίγει για να περάσω αρχεία έχω την 4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα