ektor7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δε πειραζεις τιποτα. Και τα 7 μπορεις να τα περασεις ετσι χωρις να χρειαστει να φορμαρεις ολα τα partitions για να τα μετατρεψεις σε mbr αντι του GPT που ειναι τωρα! ΜΑΛΙΣΤΑ! Ε[ΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ NTFS ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ..... Αρα να μην γυρισω το συστημα σε Legacy: 3) πηγαίνεις στο μενού boot (κοίτα δεξιά πάνω) και αλλάζεις την επιλογή "Load Legacy Option Rom" σε ENABLE ! Οχι μονο το format,αλλα και το Partition scheme and target system type και το κανεις GPT partition scheme for UEFI computer.
thessalonik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 θ το δοκιμασε σε λιγο φιλε μου και θα σας πω τι εγινε. αυτο που με ενδιαφερει εινα να γινει UEFI setup των 8.1 με Secure boot Enabled για εξτρα ασφαλεια.
thessalonik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης παιδια για να μην ανοιγω αλλο νημα μηπως μπορειτε να μου δειξετε καποιο λινκ για να παραγγειλω μια τσαντα μεταφορας για το λαπτοπ? 17" ειναι. Ευχαριστω πολυ!
thessalonik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Τα windows 8 και 8.1 δε χρειάζεται να κανεις τιποτα απο οσα αναφερθηκαν! Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι ενα uefi bootable usb flash σε fat32 format και θα στο αναγνωρίσει μολις bootαρεις! Το SecureBoot πρπεει να το εχω ενερργοποιημενο στο dell kai to legacy disabled? Παιζουν ρολο αυτα?
ektor7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το SecureBoot πρπεει να το εχω ενερργοποιημενο στο dell kai to legacy disabled? Παιζουν ρολο αυτα? Ναι!Γιατι αν δεν ειναι ενεργοποιημενο το SecureBoot,ειναι σαν να εισαι εκτος uefi!
thessalonik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 αν πατησω F9 ειναι αρκετο αυτο για να ενεργοποιησει το SecureBoot και να κανει disable to Load Legacy Option Rom. SecureBoot = ENABLED Load Legacy Option Rom = DISSABLED πρεπει να ισυχουν ταυτοχρονα σωστα? Θελω να πω κατι δεν θα παει καλα αν ειναι και τα 2 ενεργοποιημενα, ετσι δεν ειναι?
thessalonik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αληθεια ετισ απο περιερ4γεια τι θα γινει αν το ενα ειναι ενεργοποιημενα και τα δυο? Τι σόϊ installation θα γινει μετα?
ektor7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Λογικα να μη προχωρα η εγκαταστση ή να μην αναγνωριζει το usb ή να προχωρισει κανονικα ολη η διαδικασια! Προσωπικα δεν εχω ιδεα τι θα γινει,σε τετοια περιπτωση!
thessalonik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 περιμενω να βγει το rufus 1.4 και θα κανω το uefi install με εκεινο
thessalonik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 αν πατησω F9 ειναι αρκετο αυτο για να ενεργοποιησει το SecureBoot και να κανει disable to Load Legacy Option Rom. SecureBoot = ENABLED Load Legacy Option Rom = DISSABLED πρεπει να ισυχουν ταυτοχρονα σωστα? Θελω να πω κατι δεν θα παει καλα αν ειναι και τα 2 ενεργοποιημενα, ετσι δεν ειναι? Παιδια μολις το δοκιμασα. Δημιουργησα ενα UEFI usb bootable flash disk με χρηση Rufus 1.4 (GPT + Fat32) αλλα τζιφος. Δεν το αναγωριζει το Dell. Γιατι ομως αφου το εχω: SecureBoot = ENABLED Load Legacy Option Rom = DISSABLED Πως θα κανω UEFI SETUP τωρα να δεν μπορει να ξεκινησει απο φλασακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα