thessalonik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα, αγορασα ενα Dell ΙInspiron 17r 7720 και θελεω απο χτες να του βαλω τα 8.1 αλλα δνε βρισκω καποιο boot order sto bios για να του πω να ξεκινησει απο flashακι ή απο dvd. Πως θα γινει να εγκαταστησω το νεο λειτουργικο 8.1 διαγραφοντας τον σκληρο εντελως και κερματιζονατς τον σε 2 κομαμτια?
Timour21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις καρφώσει το φλασάκι στο λάπτοπ, πατάς F12 (για boot options) και πάλι δεν σου δίνει την δυνατότητα να μπουτάρεις απο το flash?
NeOSL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μπες στο bios και πείραξε το ... LEGACY ! (ψάξτο προς τα δεξιά) Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
ynns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Θες να βάλεις τα Windows 8.1 Preview? Γιατί τα κανονικά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη απ' ότι ξέρω. Αν έχεις ελληνικά Windows τότε η μόνη σου επιλογή είναι να κατεβάσεις το image του preview και να το περασεις σε DVD ή USB. Αν όμως έχεις αγγλικά Windows και πας στο http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview-download θα σου εμφανιστεί η επιλογή να κατεβάσεις ένα update (KB2871389) το οποίο, αφού το εγκαταστήσεις, θα σου επιτρέψει να βρεις τα Windows 8.1 στο store και να τα εγκαταστήσεις από εκεί. Τέλος, για να αλλάξεις την σειρά εκκίνησης του συστήματός σου, αφού το BIOS δεν σου δίνει επιλογές, δοκίμασε τα πλήκτρα F12, F11, F10 ή F8 την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής (όχι όλα ταυτόχρονα!). Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα πλήκτρα που εμφανίζουν το boot order menu στους περισσότερους υπολογιστές.
thessalonik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μπες στο bios και πείραξε το ... LEGACY ! (ψάξτο προς τα δεξιά) Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App μπορις να γινει λιγο πιο συγκεικριμενο? Τέλος, για να αλλάξεις την σειρά εκκίνησης του συστήματός σου, αφού το BIOS δεν σου δίνει επιλογές, δοκίμασε τα πλήκτρα F12, F11, F10 ή F8 την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής (όχι όλα ταυτόχρονα!). Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα πλήκτρα που εμφανίζουν το boot order menu στους περισσότερους υπολογιστές. τα δοκιμασα λλα δνε κανοθν κατι ουτε βλεπω boot order μεσα στο Dell Bios.
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μπορις να γινει λιγο πιο συγκεικριμενο? τα δοκιμασα λλα δνε κανοθν κατι ουτε βλεπω boot order μεσα στο Dell Bios. Τι λογισμικο εχεις τωρα?Και γενικα τι θες να κανεις?Dualboot ή να περασεις μονο τα 8.1? Αν θες δυο partitions,καντο απο τα windows και αν θες να κανεις clean istall στο partition που ειναι τωρα το λογισμικο,μπορεις να τρεξεις το iso η το dvd απο τα windows και να κανεις κανονικα την εγκατασταση των 8.1!
thessalonik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Να βγαλς τα 8 με τα οποια ηρθε το Dell και να βαλω τα 8.1
Timour21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μπορις να γινει λιγο πιο συγκεικριμενο? τα δοκιμασα λλα δνε κανοθν κατι ουτε βλεπω boot order μεσα στο Dell Bios. Φίλε μου είναι πάρα πολύ απλό. Με F2 κατα την διάρκεια του post μπαίνεις στο bios, και με F12 σου βγάζει το menu απο το που θες να μπουτάρεις. Δεν γίνεται να πατάς F12 και να μην γίνεται αυτή η διαδικασία.
thessalonik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 1. Δεν εχει Boot Oder 2. με F12 το παατς και δεν κανει τιποτα.
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Να βγαλς τα 8 με τα οποια ηρθε το Dell και να βαλω τα 8.1Τα 8.1 μπορεις να τα περασεις και μεσα απο τα windows,δε χρειάζεται να μπεις απο το bios και δε χρειάζεται να πειράξεις το recovery partition!Και οταν περάσεις τα 8.1 κανεις οσα partition θες!
NeOSL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 θα σου στείλω φωτό σε περίπου 2 ώρες, αν δεν καταφέρεις να βρεις την επιλογή στο bios . (είναι προς τα δεξιά .)
Timour21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 1. Δεν εχει Boot Oder 2. με F12 το παατς και δεν κανει τιποτα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, είχα ένα dell 17R μέχρι και χτες σπίτι μου για να του περάσω 7άρια, αυτή ήταν η διαδικασία. F12 επέλεξα boot from usb και ήμουν έτοιμος. Διάβασε και εδώ, τα ίδια λένε.... http://www.eightforums.com/general-support/21771-how-change-bios-boot-order.html
thessalonik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, είχα ένα dell 17R μέχρι και χτες σπίτι μου για να του περάσω 7άρια, αυτή ήταν η διαδικασία. F12 επέλεξα boot from usb και ήμουν έτοιμος. Διάβασε και εδώ, τα ίδια λένε.... http://www.eightforums.com/general-support/21771-how-change-bios-boot-order.html Σε πιστευω φιλε, αλλα μλις τοπ ξαναδοκιμασα και με flashακι και με DVD και δεν κανει Boot απο πουθενα. Μηπως φταιει το UEFI ? θα σου στείλω φωτό σε περίπου 2 ώρες, αν δεν καταφέρεις να βρεις την επιλογή στο bios . (είναι προς τα δεξιά .) Ναι στιλε μου σε παρακαλω πλλυ, σε ευχαριστω, θα σε περιμενω
NeOSL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πριν φορμάρεις τον δίσκο , θα μου κάνεις μια χάρη ? Τσέκαρε αν στον δίσκο C: έχεις έναν φάκελο Dell και πες μου τι αρχεία/φακέλους έχει μέσα . Ψάχνω το εργοστασιακό image για το δικό μου Dell 17r 5720 (λογικά θα κάνει και του 7720) . Αν όντως υπάρχει ένα αρχείο (δεν θυμάμαι το όνομα του απ' έξω) αν δεν σου κάνει κόπο να το κρατήσεις κάπου backup για να κανονίσουμε κάπως να μου το δώσεις . Ευχαριστώ Περίπου στις 17:30 θα είμαι σπίτι και θα σου στείλω βήμα-βήμα τι να κάνεις . Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
thessalonik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν όντως υπάρχει ένα αρχείο (δεν θυμάμαι το όνομα του απ' έξω) αν δεν σου κάνει κόπο να το κρατήσεις κάπου backup για να κανονίσουμε κάπως να μου το δώσεις . Ευχαριστώ Βεβαιως, και και θα σε απογοτευσς δυσχτυτχς. Μολις κοιταξα στον φακελο που μου ειπες. Περιεχει μονο ενα υποφακελο ο οποιος και ειναι εντελως αδειος. C:\DELL\DOWNLOADS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα