TasosPk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετω το φορουμΕχω ενα θεματακι με 2 card reader τα οποια δουλευαν κανονικα πριν απο λιγο καιρο σε windows xpΛοιπον παω σημερα να βαλω το ενα στα xp τιποτα βαζω την sd και παλι τιποτα.βαζω και το δευτερο τα ιδια, παω στα windows 7 βαζω το πρωτο και παλι καμμια ενδειξη οτι εβαλα usb βαζω και το δευτερο και παλι τα ιδια,αλλαζω το καλωδιο βαζω το πρωτο τιποτα βαζω το δευτερο και μου βγαζει οτι εχω συνδεσει κατι αλλα μου το εβγαζε σαν uknown device το ξεσυνδεσα και απο τοτε και παλι δεν μου βγαζει καμμια ενδειξη οτι συνδεω usb ξερει κανενας τι γινεται? Googlαρα αρκετη ωρα πριν ανοιξω το θεμα αλλα δεν βρηκα κατι που να βοηθαει!
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε τα και σε ενα αλλο pc να εισαι σίγουρος γιατι να εχουν πάθει κατι και τα 2 λιγο δύσκολο μου φαίνεται αλλιως μαλλον ειναι θέμα drivers, οταν το βάζεις και σου λεει uknown device δες στο device manager ου το βρίσκει και πατα του ενα update να ψάξουν τα windows για drivers
TasosPk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε τα και σε ενα αλλο pc να εισαι σίγουρος γιατι να εχουν πάθει κατι και τα 2 λιγο δύσκολο μου φαίνεται αλλιως μαλλον ειναι θέμα drivers, οταν το βάζεις και σου λεει uknown device δες στο device manager ου το βρίσκει και πατα του ενα update να ψάξουν τα windows για drivers Σε 2 διαφορετικα pc ταδοκιμασα σε ενα παλιο π4 με windows xp και σε ενα core2duo με τα 7αρια. Tην μια φορα που το εβαλα στα 7 και το αναγνωρισε σαν uknown device πατησα να κανει update για drivers και μου ειχε βγαλει οτι τα windows εχουν κατεβασει drivers για το uknown device :/ Δοκίμασες με διαφορετική sd card; Oχι γιατι δεν εχω δοκιμασα με memory card pro duo και δεν ειδα φως
arc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε boot με ένα linux boot dvd και δες αν διαβάζεις τους cardreaders. Πήγαινε την sd card σε αλλο υπολογιστή με άλλο cardreader (π.χ τα περισσότερα laptops εχουν ενσωματομένους) και δες αν την διαβάζει. Έτσι θα καταλάβεις τι μπορεί να φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα