codesix Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα Tablet για να αντικαταστήσω τον υπολογιστή μου. Το θέλω για Web Development και για να τεστάρω τα android apps μου. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 Lenovo A1000 (16GB) Intenso 824 8" (8GB) Έχει κανείς το Intenso 824 να μου πει γνώμες ? Με εντυπωσίασε επειδή έχει και HDMI Σας ΥΠΕΡ ευχαριστώω..........
micahel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ έχω lenovo και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τiς δυνατότητες σε σχέση με τη τιμή του και για το service του.
manosmc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα το intenso. Καλά χαρακτηριστικα για 110 ευρώ αλλά έχει θέματα που το καθιστούν δύσχρηστο.(όχι καλό χειρισμό μέσω αφής-ζορίζεται εύκολα κυρίως στην χρήση του λειτουργικού και όχι στα παιχνίδια η στα προγράμματα.) οπότε μάλλον για το lenovo πας.
kalmik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Του Intenso η μπαταρία δυστυχώς δεν κρατάει πάνω από 3-4 ώρες και κάνει πολλή ώρα να φορτίσει.
jek20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω να μπορεί να αντικαταστήσει ένα tablet με android , αυτή την στιγμή, έναν Η/Υ με windows. Αν είναι κοίτα για το asus t100.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα