kostas123pao Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guys εγώ παρήγγειλα αυτό . Έχει αρκετά καλές ταχύτητες.
fonzi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 matrixxx σε ποιό αναφέρεσαι; ....Δεν ειναι ιδιαιτερα ασχημο, αν και υπαρχει πολυ καλυτερο στα ιδια χρηματα (οχι στην τιμη προσφορας, σε σχεση με την κανονικη τιμη του intenso εννοω)....
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 matrixxx σε ποιό αναφέρεσαι; Verbatim - Store n Go V3 USB 3.0 16GB read 81, write 45MB/s μετρημενα σε σχετικο site.
Alxnks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω παντως προσφατα προτιμησα και πηρα μερικα τετοια: https://www.skroutz.gr/s/2810054/Lexar-JumpDrive-S23-16GB.html?keyphrase=lexar+s23+16gb στα 12 ευρω απο μαγαζι στην αθηνα. μονο του: http://usb-flash-drives.whoratesit.com/Lexar-JumpDrive-S23-USB-30-16GB/Rating/1549 σε σχεση με το προηγουμενο verbatim που αναφερθηκε: http://usb-flash-drives.whoratesit.com/Compare/Lexar-JumpDrive-S23-USB-30-16GB-vs-Verbatim-Store-n-Go-V3-USB-30-16GB/1549vs1347 το νικαει στα περισσοτερα σημεια και ειδικα στο real world copy το μεν lexar εχει 20.5 mb/s ενω το verbatim μολις 7.5 mb/s!!! συνολικα το εν λογω site βαθμολογει το lexar σαν excellent ενω το verbatim ως very good. πιστευω το συγκεκριμενο (λιλιπουτειο κιολας σε διαστασεις, αρα βολικοτατο) lexar προσφερει αριστο value/money αυτη τη στιγμη. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx spoiler
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή με ενδιαφέρει το usb stick που παρέθεσες και επειδή με βγάζει ο δρόμος μου, έχεις κάνει κάποια μέτρηση εσύ στο stick (με ΑΤΤΟ ή CrystalDiskMark ή HD Tune) να μας πεις τι ταχύτητες read/write σου έδωσε?? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx spoiler
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην μπερδευτει κανεις: 1. Το verbatim ειναι 50% ταχυτερο στις εγγραφες. 30 -> 45 2. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ποτε περιπτωση να κανει καποιος copy σε ενα φλασακι. Δηλαδη να αντιγραφει αρχεια απο το ιδιο το φλασακι στον εαυτο του σε αλλο φακελο. Εκει ειναι ταχυτερο το lexar. Copy. Και οφειλεται προφανως σε κακο controller του verbatim που δεν ειναι ικανος να διαβαζει και να γραφει ταυτοχρονα. ΥΓ. το οτι το αναφερει ως excellent δεν σημαινει κατι, αφου και το transcent (το παλιοτερο μοντελο) excellent το αναφερει, οπως και αλλα με εγγραφες στα 10-11ΜΒ/s ΥΓ2. για καποιον που δεν κανει εγγραφες, ισως ειναι καλυτερο το lexar, αφου ειναι ταχυτερο στην αναγνωση 1
Alxnks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή με ενδιαφέρει το usb stick που παρέθεσες και επειδή με βγάζει ο δρόμος μου, έχεις κάνει κάποια μέτρηση εσύ στο stick (με ΑΤΤΟ ή CrystalDiskMark ή HD Tune) να μας πεις τι ταχύτητες read/write σου έδωσε?? τονιζω οτι το τεστ εγινε σε usb 2.0, δεν εχω usb 3.0! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από Alxnks
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Βαλε το ποστ σου αν θες σε σποιλερ αφου ειναι ασχετο με το τοπικ.
kostas123pao Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια στις ταχύτητες του verbatim με 16gb πρέπει να έχει γίνει λάθος, αν δείτε στο site στις χωρητικότητες 32gb και 64gb οι ταχύτητες είναι πολύ μικρότερες, οπότε δν γίνετε στα 16gb να είναι μεγαλύτερες. Επίσης κοιτάξτε και τα σχόλια που λένε ότι το site της verbatim δίνει ταχύτητες 60read/12write ενώ το site ισχυρίζεται ότι ξαναέκανε το τεστ και πήρε παρόμοια αποτελέσματα και έπειτα άλλοι χρήστες σχολιάζουν ότι τα αποτελέσματα τους είναι πολύ μικρότερα. Aν δείτε και αυτο το review πάλι τα αποτελέσματα είναι πολύ μικρότερα. Οπότε αν θέλετε καλύτερα πάρτε το lexar. Εγώ παρρήγειλα το kingston data traveler r3 στα 16€. Αν δεν είχε μεταφορικά το lexar θα έπερνα. Tώρα σκέφτομαι να το πάρω από το ebay με 32gb στα 18€ 1
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 lexar16gbs23usb3.jpg τονιζω οτι το τεστ εγινε σε usb 2.0, δεν εχω usb 3.0! Σ'ευχαριστώ πολύ.. Τελικά την έκανα κι εγώ την παραγγελία μιας και έχω USB 3.0 θύρα τόσο καιρό και κάθεται Το verbatim μου φάνηκε λίγο μεγαλούτσικο και γιαυτό το απέρριψα!! Γενικότερα, μεγάλη αναβάθμιση για μένα που παιδεύομαι τόσο καιρό με ένα Kingston που σέρνεται... Sequential Read : 27.711 MB/s Sequential Write : 9.857 MB/s Random Read 512KB : 27.703 MB/s Random Write 512KB : 1.075 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 5.913 MB/s [ 1443.6 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 0.010 MB/s [ 2.3 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) : 6.351 MB/s [ 1550.5 IOPS] Random Write 4KB (QD=32) : 0.012 MB/s [ 3.0 IOPS]
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ...Επίσης κοιτάξτε και τα σχόλια που λένε ότι το site της verbatim δίνει ταχύτητες 60read/12write ενώ το site ισχυρίζεται ότι ξαναέκανε το τεστ και πήρε παρόμοια αποτελέσματα και έπειτα άλλοι χρήστες σχολιάζουν ότι τα αποτελέσματα τους είναι πολύ μικρότερα. Aν δείτε και αυτο το review πάλι τα αποτελέσματα είναι πολύ μικρότερα... Αν δεις προσεκτικα δεν ειναι "αλλοι χρηστες", αλλα ενας που εχει κανει και τα 3 ποστ. Την πρωτη φορα μαλιστα λεει οτι ειχε 19ΜΒ/s εγγραφη, την αλλη μετα απο 8μηνες ελεγε οτι δεν ξεπερναει τα 10. Πολυ χρησιμο παντως το ποστ σου, οποιος σκεφτει να το παρει (και εγω το ειχα σκεφτει αν το βρω στο δεκαρικο) πρεπει να ψαξει και για αλλη μετρηση πρωτα για να ειναι σιγουρος που βρισκεται η αληθεια.
gamanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και με τα spoiler πάντως χάνεται λίγο η μπάλα. Εχω σε παραγγελία εκκρεμή 2 intenso. Τα αφήνω και τσιμπάω LEXAR?
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και με τα spoiler πάντως χάνεται λίγο η μπάλα. Εχω σε παραγγελία εκκρεμή 2 intenso. Τα αφήνω και τσιμπάω LEXAR? Ανάλογα τι θες και που μένεις... Αν έχεις κοντά σου eshop point τότε σε συμφέρει να περάσεις να τα πάρεις από εκεί. Αν είναι να πληρώσεις έτσι κι αλλιώς μεταφορικά ή μπορείς να περάσεις από κέντρο, θα σου έλεγα να πάρεις το Lexar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα