Προς το περιεχόμενο

Intenso 16gb usb 3.0 9,79 euro @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

read: 35

write: 20

Το USB 3.0 Που το ειδαν ?

ξέρεις usb2 να πιάνει τέτοιες ταχύτητες? (read 35)  ;)

βεβαια ΑΝ τις πιανει.. (συνεχείς εγγραφή θα έχει 20 ή θα αποδειχθει κανα 5-7mb/sec)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

καλη προσφορα αρκει το ultraline να ειναι τουλαχιστον στην κατηγορια του speedline (μαυρου) μοντελου. Εκεινο πιανει στην εγγραφη 18-19MB/s (read ξεφευγει ομως, 85ΜΒ/s το μαυρο, γι αυτο το φοβαμαι...).

Add. Λογικα ως νεοτερη σειρα θα επρεπε να ειναι ταχυτερη, αλλα γιατι αναφερει 35ΜΒ/s read;

Αν το εχει κανεις το ultra ας μας φωτισει.

• Moderators
Δημοσ.

Πριν 12 ωρες που εψαξα για κανενα τεταρτακι, το μονο που βρηκα ηταν για το 64GB, το οποιο το μετρησαν 27read/17write αρκετα ατομα. (κριτικες κατοχων στο Γερμανικο αμαζον). 

Δημοσ.

αρα το αφηνουμε?

αρα το αφηνουμε?

αν το χρειαζεσαι το παιρνεις (και προαιρετικα λες κι ευχαριστω για την μειωμενη τιμη).

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά , μην ξεχνάμε και την τιμή του που είναι μια χαρά . Μην περιμένουμε και τρελά πράγματα απο τις ταχύτητες του δηλαδή 

Δημοσ.

ξέρεις usb2 να πιάνει τέτοιες ταχύτητες? (read 35)  ;)

βεβαια ΑΝ τις πιανει.. (συνεχείς εγγραφή θα έχει 20 ή θα αποδειχθει κανα 5-7mb/sec)

Βασικα πολλα USB 2.0 πιανουν ακομα και 33MB/s οποτε το 35 δεν ειναι εξωπραγματικο. Θεωρω πως USB 3.0 στικακι με κατω απο 50MB/s read και 40MB/s write Δεν θα επρεπε να υφισταται.

Δημοσ.

Βασικα πολλα USB 2.0 πιανουν ακομα και 33MB/s ......

Εάν γνωρίζεις USB 2.0 drive 16GB με τιμή κάτω από 10 € (με τα μεταφορικά) και ταχύτητα πάνω από 30 ΜΒ/s που αναφέρεις θα ήθελα να μας ενημερώσεις, γιατί προσωπικά δεν χρειάζομαι usb 3.0 (το 2.0 μου αρκεί).

Δημοσ.

Εάν γνωρίζεις USB 2.0 drive 16GB με τιμή κάτω από 10 € (με τα μεταφορικά) και ταχύτητα πάνω από 30 ΜΒ/s που αναφέρεις θα ήθελα να μας ενημερώσεις, γιατί προσωπικά δεν χρειάζομαι usb 3.0 (το 2.0 μου αρκεί).

Δεν το εχω ψαξει γιατι δεν μου λειπουν φλασακια, σιγουρα ομως αν βρισκεις USB 3.0 σε αυτη την τιμη θα υπαρχει και USB 2.0.

Περα απο αυτο μιλουσαμε καθαρα για ταχυτητες, οχι τιμεσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...