solarsoul Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Γεια. Έχω ένα sony vaio VGN-N31Z/W. Αυτό έβγαινε με vista μόνο. Πέρασα τα xp, κατάφερα να περάσω δίκτυα και κάρτα ήχου, αλλά έχω κολλήσει στο να βρω μονταρισμένους video drivers για XP. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Thanks.
solarsoul Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 βαλε του αμεσως επομενου os δλδ του vista Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Σόρυ. δεν τους φορτώνει του vista. Μου βγάζει error στην εγκατάσταση.
Jannis64 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον είναι αυτοί Διαφορετικά δοκίμασε, μέσω του VAIO Update 5.1.1.04090 (που το δίνει η Sony για XP και για το μοντέλο σου), να βρεις τους Drivers που σου λείπουν.
Vasilopoulos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ξές ποιό wi-fi adapter έχεις?? ( όνομα ενωώ ). Αν ναι τότε πάτα στο Google: χχχχχχχχ>το όνομα και μετά drivers for windows xp.Ελπίζω να βοήθησα.
georgescreta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ξές ποιό wi-fi adapter έχεις?? ( όνομα ενωώ ). Αν ναι τότε πάτα στο Google: χχχχχχχχ>το όνομα και μετά drivers for windows xp.Ελπίζω να βοήθησα. Που κολλάει το WiFi? Video Drivers ψάχνει..
Vasilopoulos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ποοοο σορρι τωρα το ειδα μπερδευτικα χαχαχαχαχ Που κολλάει το WiFi? Video Drivers ψάχνει..
Punker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ρε συ,γιατί δεν κατεβάζεις ένα Driver Genius?Βρίσκει αυτόματα όλους τους πιο καινούριους drivers για τα specs σου,τους κατεβάζει και τους εγκαθιστάς...τόσο απλά!
Vasilopoulos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς απλά να γράψεις το όνομα της κάρτας γραφικών και να βρέις driver ή αλλιως κάνεις update Στα windows vista και μετά έτσι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα