Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω μητρικη με Sata 3gb/s και θελω να παρω εναν SSD SATA 3 σκληρο. Υπάρχει συνδεσιμοτητα? και αν ναι αξιζει?

Δημοσ.

Μπορείς να τον συνδέσεις και θα δουλεύει κανονικά,αν αξίζει ή όχι εξαρτάτε από το τι περιμένεις ότι θα κάνει ο ssd για το σύστημα σου. 

Δημοσ.

Οπως και να εχει ο SSD θα κανει την διαφορά στο σύστημα σου οσο αφορά το boot στο λειτουργικό την απόκριση μεσα σε αυτο κτλπ ειτε ειναι sata 2 η 3

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα να ρωτάτε πλέον αν αξίζει γιατί η πλειοψηφία των SSD που κυκλοφορεί είναι SATA III. Έχεις βρεί σε στοκ (ή μεταχειρισμένο) sata 2 και ρωτάς ?. Αν ναι πες πιός είναι για να σου πούμε με πλήρη γνώση

Δημοσ.
Δημοσ.

εννοειται πως δεν αγοραζεις με τιποτακ ποτε  ssd 2  Κ ας μην υποστηριζει η μητρικη σου σαταΙΙΙ !

αυριο θα αλλαξεις μητρικη . δε θα αλλαζεις κ δισκο !

τωρα για τις διαφορες ...

την διαφορα στην ταχυτητα αντι για 6 σε 3gb/s ουτε που την καταλαβαινεις  ! 

την διαφορα ομως στο boot κ στην λειτουργια που θα δεις ακομη κ σε σατα2 ειναι σαν να παιρνεις καινουργιο πισι .. λεμε τωρα ..

Δημοσ.

Σωστο αλλα το θεμα μου ειναι εμενα η μητρικη μου ειναι SATA 2 ή SATA 1 ?? Αν ειναι SATA 1 υπαρχει καποιο προβλημα extra με τον SSD ?

Δημοσ.

Α οκ!! Ευχαριστω πολυ! Απλα δεν ηξερα τι σημαινει αυτο!! Ελεος και αυτοι! Ας γραψουν SATA 2 ξεκαθαρα!! χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...