Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για tablet εως 70-75 ευρώ

myrsine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Θέλω να μου προτείνετε καποια οικονομικά ταμπλετ εως 75 ευρώ που να είναι λειτουργικά.
Το MANTA POWERTAB MID705 στα 59 ευρώ φαίνεται καλή επιλογή καθως εχει google play.
Η χρήση θα αφορά κυρίως παιχνίδια για παιδιά. Σαε ευχαριστώ :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας! Θέλω να μου προτείνετε καποια οικονομικά ταμπλετ εως 75 ευρώ που να είναι λειτουργικά.

Το MANTA POWERTAB MID705 στα 59 ευρώ φαίνεται καλή επιλογή καθως εχει google play.

Η χρήση θα αφορά κυρίως παιχνίδια για παιδιά. Σαε ευχαριστώ :-D

Για τα λεφτά του (60 ευρώ) καλη ποιότητα κατασκευής, η οθόνη ανταποκρίνεται και γενικά είναι γρήγορο. Στα υπέρ του η συσκευασία περιλαμβάνει αντάπτορα Micro Usb σε Usb δύο θέσεων που επιτρέπει την χρήση εξωτερικού πληκτρολογίου και την σύνδεση usb stick για μεταφορά αρχείων. επισης to wifi του ειναι πολυ καλο.το πηρε φιλος μου πριν μιβδομαδα απο crazy sundays ακριβοτερο.τωρα πθστευω οτι ειναι ευκαιρια..οτι πρεπει να ασχοληθεις και να χαζολογεις με τητν πρωτη σου ταμπλετα.βεβαια εχει ενα θεμα με την κακη αποδση της μπαταριας.αλλα σε αυτα τα χρηματα..οτι πληρωνεις,παιρνεις.

εγω παλι εχω ακριβως την αντιθετη αποψη σε ολα σε αυτα που λεει ο @ktikti . 

αθλιο ταμπλετ και σε αφη, σε αποδοση μπαταριας και cpu , ποσο μαλλον να παιξεις παιχνιδια... 

Με 70 ευρώ δεν περνεις ταβλετ. Αν όμως επιμένεις κιταξε να το πάρεις από κατάστημα με πολλά προϊόντα ώστε αν χαλάσει μέσα σε 14 μέρες να το αλλάξεις με κάποιο άλλο προϊόν που θες

Το manta 705 το είχα πάρει για την μικρή μου κόρη μου (για παιχνίδια η χρήση του) το έστειλα πίσω λόγου προβλήματος στην πάνω άκρη αριστερά touch scren και μου έγινε πίστωση του ποσού.Πάντως η εντυπώσεις μου ως καταστευή καλή και χωρίς προβλήματα αρκεί να μην το πίεζες τότε κολούσε.Για παιδιά μια χαρά είναι έχει και το google play

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...