tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Γεια σας παιδια.Σημερα καθως επαιζα lol αρχισε ξαφνικα να κολλαει,επεφταν και ανεβαιναν τα fps και λεω θα εχει σκονη η καρτα γραφικων.Τελιωνω το παιχνιδι το κλεινω και παταω task manager να δω τι γινετε.Βλεπω ξαφνικα οτι μου εμφανιζει μονο 2 απο τους 8 πυρηνες και η χρηση πηγε 99-100 %.Επισης και στο cpu-z μου εμφανιζει μονο 2.Εκανα scan για malware αλλα τπτ δεν βρηκε.Τωρα κανω και scan για ιους.Εκανα επαννεκινηση αλλα τπτ Γεια σας παιδια.Σημερα καθως επαιζα lol αρχισε ξαφνικα να κολλαει,επεφταν και ανεβαιναν τα fps και λεω θα εχει σκονη η καρτα γραφικων.Τελιωνω το παιχνιδι το κλεινω και παταω task manager να δω τι γινετε.Βλεπω ξαφνικα οτι μου εμφανιζει μονο 2 απο τους 8 πυρηνες και η χρηση πηγε 99-100 %.Επισης και στο cpu-z μου εμφανιζει μονο 2.Εκανα scan για malware αλλα τπτ δεν βρηκε.Τωρα κανω και scan για ιους.Εκανα επαννεκινηση αλλα τπτ Τελειωσε και το scan και δεν βρηκε κανενα ιο
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κανε ενα restart και ενα cmos να δεις τι πάιζει. Απο το amd overdrive στον αναγνωρίζει κανονικά ? Εβαλες τπτ πρόσφατα πείραξεις registry μήπως ? Πανε msconfig μετα πανε boot advanced options θα σου βγάλει ενα παράθυρο νεο Boot advanced options και εκεί στο numbers of processor βάλε τον αριθμο 8 πατα οκ και δες αν άλλαξε τπτ.
tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κανε ενα restart και ενα cmos να δεις τι πάιζει. Απο το amd overdrive στον αναγνωρίζει κανονικά ? Εβαλες τπτ πρόσφατα πείραξεις registry μήπως ? registry δεν πειραξα,απλα ετρεξα το ccleaner. http://postimg.org/image/8arnfgamf/ http://postimg.org/image/tlp7jpsqv/ registry δεν πειραξα,απλα ετρεξα το ccleaner. http://postimg.org/image/8arnfgamf/ http://postimg.org/image/tlp7jpsqv/ πες λιγο απο αυτα που σου εστειλα τα αποτελεσματα γτ δεν το ξερω το προγραμμα.τους εμφανιζει?
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Kαι στο amd 2 cores βλέπει.. Μήπως τους έκλεισες απο το bios ?
tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Kαι στο amd 2 cores βλέπει.. Μήπως τους έκλεισες απο το bios ? Δεν νομιζω.Ποια επιλογη ειναι για να την τσεκαρω
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Eκανες κανα bios update? Διαβασε πιο πάνω. Παντως registry μου μυρίζει.. Εχεις καμια διανομη linux για να δεις αν εκει τον βλέπει σαν 2cores ?
tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Eκανες κανα bios update? Διαβασε πιο πάνω. Παντως registry μου μυρίζει.. Εχεις καμια διανομη linux για να δεις αν εκει τον βλέπει σαν 2cores ? Το bios update το εκανα πριν 3 μηνες.Νομιζω εχω.Αλλα πρωτα τι να δοκιμασω?Λινουξ οι clear cmos? Το bios update το εκανα πριν 3 μηνες.Νομιζω εχω.Αλλα πρωτα τι να δοκιμασω?Λινουξ οι clear cmos? Eχω linux
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Restart εκανες ? Δοκίμασε ενα Linux να δεις αν ειναι software θεμα η hardware
tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Restart εκανες ? Δοκίμασε ενα Linux να δεις αν ειναι software θεμα η hardware Ekana restart.Loipon evala ta linux kai piga rithmiseis.Sto overview mou evgaze Amd fx 8150 proccesor x 8 Ekana restart.Loipon evala ta linux kai piga rithmiseis.Sto overview mou evgaze Amd fx 8150 proccesor x 8 An to eida sosta.Katalava oti einai them software(win 7) etsi?
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αμα ειδες στο "task manager" του linux 8 ενεργα cores τοτε ναι ειναι θεμα windows. Κανε μια επαναφορα των win λίγο πριν πειράξεις την registry
tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εκανα restore.Πηγα 3 μερες πισω που ειμαι 1000000% σιγουρος οτι δεν υπηρχε αυτο το προβλημα αλλα παλι τα ιδια.Μηπως να παω στα 8?
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Χμμ είσαι σίγουρος οτι είδες τα cores στο Linux ?
MaxPayne Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ή πηγενε σε αλλη εκδοση win7 ή σε 8βρηκα εναν που ειχε ιδιο προβλημα με σενα..ιδου η απαντηση ''Some recommendations (in Windows, make sure you are running as Administrator): - Run MSConfig -> Change to Boot tab -> Advanced Options -> "Number of Processors", make sure there is no check mark. - Delete processor entries listed in Device Manager, then reboot. In BIOS, check for an option named Max CPU ID Value or CPU ID Max Val and make sure its set to disabled . Save and Exit BIOS. - Check for a BIOS update for your system or motherboard.
tenyson123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Χμμ είσαι σίγουρος οτι είδες τα cores στο Linux ? Στο τασκ μαναγτζερ πος μπαινεις?Τα 12.10 εχω ή πηγενε σε αλλη εκδοση win7 ή σε 8 Το σκεφτομαι να παω στα 8.Οτι ειναι συμβατο στο 7 ειναι και στα 8?
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Eδω εισαι: You can find a very similar application called the “System Monitor” in Ubuntu. Simply type “system” into the Dash Home and it will show up there. You can also look up “Gnome System Monitor” in the Ubuntu Software Center to see more info and user reviews. Below I’ve included a screen shot to show you how it looks in 12.10. Πρώτα δες τι παιζει με το cpu και μετα σκεψου για φορματ αν και νομιζω ειναι θεμα win
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα