Sonam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Τον Οκτώμβριο μου έρχεται η επιδότηση. Και σκέφτομαι να πάρω το Nokia 3650. Επειδη έχει την δυνατότητα για βίντεο αναροτιώμουνα με ποιο τρόπο θα μπορούσα να τραβήξω βιντεάκια να τα περάσω στον υπολογιστή και να κάνω κάποιο SVCD με μενού και να τα βλέπω σε deck DVD. Αν γνωρίζει κανείς αναλύσεις που τραβάζει βίντεο θα το εκτιμούσα... Πάντως ένας φίλος μου τραβούσε με τον Real Player που έχει το κινητο 10' βιντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Sorry αλλα η ποιοτητα για να δεις το βιντεο στον υπολογιστη δεν ειναι και η καλυτερη..για το κινητο καλη ειναι ομως εχω το κινητο 4 μηνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Den milaw gia ton upologisth alla gia thleorash opou h eukrineia den einai kai toso kalh. Na kanw dhladh ena CD me ta binteakia tou kinhtou kai na paizoun se oikiako DVD player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 akoma xeirotera;p to videaki pou einai 120x100 (leme twra...) pws 8a to paikseis sthn tv. epishs... ta video pou trabaei einai syh8ws MEXRI 10 deuterolepta. an sou poun parapanw mallon se koroideuoun. ftanei mexri 16, an trabas to APOLYTO skotadi, k XWRIS hxo. to xei enas filos k ta xw dokimasei auta pou sou lew... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeLLaRaS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 kai fantazome kamia 15aria frames tha pernei to defterolepto! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.