shakespearerods Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εχω ενα ασυρματο router baudtec και θελω να μεταφερω μεσω καλωδιου lan το σημα σε access pont tp-link tl-wr543g, απο κει παλι μεσω καλωδιου lan σε pc και ταυτοχρονα το access point να διαμοιραζει ασυρματα το σημα. γινεται?
Universal Soldier Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Φυσικά και γίνετε δεν είναι τίποτα
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 γινεται και υπαρχουν και 2 τροποι για να γινει.αν δεν μπορεσεις με τον κλασσικο τροπο χρησιμοποιοντας την θυρα wan θα σου πω τροπο για να παιξεις μονο με τις lan για να μην παιδευεσαι πολυ.
shakespearerods Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν σας κανει κοπο παιδια μπορειτε να μου στειλετε εναν οδηγο? ευχαριστω προκαταβολικα
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν σας κανει κοπο παιδια μπορειτε να μου στειλετε εναν οδηγο? ευχαριστω προκαταβολικα sorry για το delay>σου γραφω εδω τον ευκολο τροπο. α.εχουμε το κανονικο adsl router που πχ ειναι 192.168.1.1 β.θα συνδεθεις στο Tp link και θα πας στο lan και θα του βαλεις ip 192.168.1.254 και θα του κλεισεις τον dhcp. αν το adsl router σου ειναι 192.168.2.1 τοτε θα βαλεις 192.168.2.254. και παει λεγοντας.αν το adsl router σου ειναι 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις στο Tp link 192.168.1.253.θελουμε κοινως να ειναι στο ιδιο δικτυο απλα με διαφορετικη ip. επισης οπως εγραψα θα κλεισεις και τον dhcp.μολις πατησεις το οκ λογικα μετα απο λιγο θα φαινεται σαν να κολλησε.εσυ τοτε θα ενωσεις μια lan Θυρα του adsl router με μια lan του tp link.οχι με την wan αλλα με μια Lan.και εισαι ετοιμος.γραφοντας πχ 192.168.1.1 θα μπαινεις στο adsl router γραφοντας 192.168.1.254 η οτι αλλο εχεις δωσει θα μπαινεις στο Tp link.εφοσον εισαι οκ πας και κλειδωνεις και το wifi.προσωπικα εγω θα εδινα το ιδιο ονομα στο wifi με το adsl router θα εδινα τον ιδιο κωδικο αλλα θα εβαζα αλλο καναλι.αν το πρωτο ειναι καναλι 1 θα εβαζα καναλι 6.δηλαδη 5 καναλια διαφορα.οχι auto/automatic οχι καναλι 12 οχι καναλι 13.σου ειπα να μην παιξεις με την wan γιατι θα μπερδευτεις παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα