Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει γινει σε καμια . η 2311 ειναι παλαιοτερο και δουλεμενο 2,5 χρονια + , οποτε ειναι φυσικο να υπαρχουν μεγαλες διαφορες .

Οσον αφορα την 2312 εκει τα πραγματα αλλαζουν . Επρεπε να ειναι καλυτερη η LG αλλα η πραγματικοτητα εδειξε αλλα : 1 χρονο στην αγορα η 2312 και δουλεμενη πανω απο 6 μηνες ενω η LG οθονη του 2013 καινουργια απο το κουτι της με 1 ωρα λειτουργιας . 

Επεξ/σία από gigasteo83
Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Ενω ειχα στο μυαλο μου να αγορασω την Dell U2412M για να αντικαταστησω την U2311H , ενας φιλος υπερμαχος της LG προσπαθει να μου κανει πλυση εγκεφαλου για την 23EA63V με τα επιχειρημα οτι η οθονη θα εχει bleeding ... Και αφου ολες εχουν bleeding ειναι πεταμενα λεφτα τα 250 να παω σε μετρια ποιοτητα στην 'τιμια' LG . Το 2ο επιχειρημα του ειναι οτι εαν θελω να δαπανησω τα λεφτα της Dell τοτε μπορω να παρω 2x LG 23EA63V για Dual Screen με το οτι πλεονεκτηματα συνεπαγονται απο αυτο .

Η δικια σας γνωμη ποια ειναι? Για την ιστορια να πω οτι η δικια μου U2311H εχει ελαχιστο εως μηδαμινο bleeding.

Aξιζει το ρισκο στην μεταβαση των ποιο πανω οθονων Η' θα παιζουμε με τα RMA για 1 μηνα μεχρι να πετυχουμε το σωστο κομματι ?

Η καρτα γραφικων μου ειναι η 660GTX , και ο CPU 3770k . Το PC το χρησιμοποιω αρκετες ωρες της ημερας για σερφαρισμα και μερικα παιχνιδια WoW , Lol , Starcraft , CoD.

Eχω και την 2311 και την 2412 (σε διαφορετικα pc).

Δεν αξιζει η αλλαγη τα 250 ευρω. Ασε που σχεδον στην ιδια διασταση εχεις μεγαλυτερη native αναλυση με αποτελεσμα στα παιχνιδια που παιζεις να ζοριζεται περισσοτερο η καρτα γραφικων χωρις λογο.

Και επισης, δεν νομιζω να αξιζει να αλλαξεις μια 2311 με δυο LG, εκτος αν υπαρχει προφανης λογος που κανει επιτακτικα τα δυο monitor. Ακομα κι ετσι θα εψαχνα για μια ακομη 2311 ομως.

edit: Sorry, τωρα ειδα οτι εχεις ηδη προβει σε αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...