gigasteo83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Γεια χαρα σε ολους Ενω ειχα στο μυαλο μου να αγορασω την Dell U2412M για να αντικαταστησω την U2311H , ενας φιλος υπερμαχος της LG προσπαθει να μου κανει πλυση εγκεφαλου για την 23EA63V με τα επιχειρημα οτι η οθονη θα εχει bleeding ... Και αφου ολες εχουν bleeding ειναι πεταμενα λεφτα τα 250 να παω σε μετρια ποιοτητα στην 'τιμια' LG . Το 2ο επιχειρημα του ειναι οτι εαν θελω να δαπανησω τα λεφτα της Dell τοτε μπορω να παρω 2x LG 23EA63V για Dual Screen με το οτι πλεονεκτηματα συνεπαγονται απο αυτο . Η δικια σας γνωμη ποια ειναι? Για την ιστορια να πω οτι η δικια μου U2311H εχει ελαχιστο εως μηδαμινο bleeding. Aξιζει το ρισκο στην μεταβαση των ποιο πανω οθονων Η' θα παιζουμε με τα RMA για 1 μηνα μεχρι να πετυχουμε το σωστο κομματι ? Η καρτα γραφικων μου ειναι η 660GTX , και ο CPU 3770k . Το PC το χρησιμοποιω αρκετες ωρες της ημερας για σερφαρισμα και μερικα παιχνιδια WoW , Lol , Starcraft , CoD.
FPapados Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Aξιζει μην το σκεφτεσαι.... Δεν νομιζω οτι ειναι απαντηση αυτη προς τον χρηστη. Σιγουρα καποια αναλυση παραπανω θα ηταν καλυτερη. Το λεω γιατι ειμαι και εγω σε αυτο το διλλημα. Φιλε μ εγω σημερα ειδα σε εναν φιλο την lg και μ αρεσε πολυ και Δεν ειχε κανενα προβλημα. Οπως διαβασα πολλες φορες η dellφοραει πανελ της lg και επεισης για την κατηγορια αυτη η lg ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη. Βαλε και το zero pixel βαλε την τιμη βαλε και οτι το αποτελεσμα φανταζομαι θα ειναι περιπου το ιδιο βαλε και το οτι παρα πολλοι ειχαν προβλημα με την συγκεκριμένη dell νομιζω οτι η lg ειναι η καλυτερη επιλογη να και μαλλον εκει θα παω και εγω. Αυτα....
LifeScarcity Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε εσύ τα 2 μονιτορ τα θες για gaming; ή για ευκολια γενικότερα; Γιατι αν ειναι για gaming με την 660 δεν ξερω κατα ποσο θα ανταπεξελθει στα καινουργια παιχνιδια ειδικα αν ειναι και 2gb.(όχι που 1gb θα κανει την τρομερη διαφορα αλλα θα ναι ενα click πιο πανω) Ξαναλεω η dell ειναι παλια και ο λογος που δεν την αγοραζω.Ο τομεας αναπτύσσεται.
Fulgore1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω προσωπικα θα κραταγα την dell και θα αγοραζα καλυτερη καρτα γραφικων,ειδικα οταν με το καλο ερθουν και οι νεες amd.Η LG για τα λεφτα της σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη αγορα αλλα για 2 οθονες ειδικα αν εχεις ηδη οθονη οπως η dell και με αυτη την καρτα γραφικων για μενα δεν αξιζει. 1
venumis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γνώμη μου είναι να κρατήσεις την οθόνη που έχεις. Να πουλήσεις την dell που έχεις για να πάρεις άλλη dell με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά δεν θα κερδίσεις κάτι.. απλά η μια είναι 16:9 και η άλλη 16:10 ίσα που θα χάσεις και κάποια frames λόγο ανάλυσης. Επίσης για τα παιχνίδια που παίζεις ούτε άλλη κάρτα χρειάζεσαι άμεσα. Για την ιστορία επειδή αναφέρθηκε η 23EA63V είναι φοβερή οθόνη και για ένα εύρος τιμής παίζει χωρίς αντίπαλο.
gigasteo83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Σημερα παρελαβα μια LG 23EA63V-p και μια ΑΛΛΗ Dell 2311H διαφορετικη απο την δικια μου που εγραψα ποιο πανω . Τα αποτελεσματα θα ηθελα παρα πολυ να το σχολιασω αλλα θα το αφησω στην κριση σας και θα επανελθω αργοτερα .
FPapados Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 +1 στην lg. Πολυ καλη εικονα, καθαρη και ευκρινεστατη. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 περισσότερο bleeding πάντως τώρα για σύγκριση χρωμάτων χωρίς να έχει γίνει calibration δεν έχει νόημα...
gigasteo83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) περισσότερο bleeding πάντως τώρα για σύγκριση χρωμάτων χωρίς να έχει γίνει calibration δεν έχει νόημα... Σε αυτο ηθελα να σταθω και εγω .... Anyway μολις γυρισα απο το σπιτι του Bloodrage (ηταν αυτος που προσπαθουσε να με κανει να αγορασω LG στο αρχικο ποστ ), αυτος εχει την 2312ΗM . Βαλαμε την LG διπλα διπλα με την DELL 2312ΗM και ειχαν τεραστιες διαφορες... Δεν μπορουσα να βγαλω φωτος αλλα ηταν εμφανης με το ματι. Θα σταθω στο κυριοτερο που ειναι το ΑΣΠΡΟ . Η Dell εδειχνε το ασπρο κανονικα και η LG το εδειχνε ΓΚΡΙ . Ειχαμε μια ωρα που προσπαθουσαμε να την ρυθμισουμε σωστα και δεν καταφεραμε κατι . Η 2312ΗM ειναι μακραν καλυτερη απο την LG 23EA63V-p . Μιλαμε σε browsing , text γιατι απο οτι παρατηρησαμε και οι δυο σε Games δεν εδειχναν σχεδον καμια διαφορα . Φυσικα το αποκορυφωμα ηταν το κλασσικο Video που υπαρχει στα Libraries τον Windows ''Wildlife" που ο ουρανος στην LG εδειχνε απο ξασπρισμενος να γινετε ενα με τα συννεφα , ενω στην DELL ηταν πεντακαθαρος κανονικος Μπλε με τα συννεφα να ξεχωριζουν και να διακρινονται ευκρινεστατα . Αυτα τα ολιγα απο μενα , μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα να φερω την Dell 2312ΗM στο σπιτι μου για να βγαλω της ιδιες φωτογραφιες οπως εκανα με την 2311H VS 23EA63V και να υπαρχει μετρο συγκρισης . Περιμενω και τον Γιωργο να γραψει κατι μολις ξεκαθαρισει το θεμα του . Ετσι θα εχετε και μια δευτερη γνωμη που ηταν υπερ της LG πριν την αγορα .... Η ετυμηγορια για μενα ειναι καθαρα ΥΠΕΡ της DELL 2312HM , αξιζει τα εξτρα χρηματα (απο 150 στα 188 σημερινη τιμη ). Βεβαια το Θεμα δεν εχει σχεση με την 23αρα αλλα μιλαω για την 24αρα , παρολα αυτα ειχα την ευκαιρια να δω 4 διαφορετικες 23αρες οθονες διπλα διπλα και να συγκρινω , και αυτο μοιραστηκα μαζι σας . ΥΓ/Edit : Εσυ φιλε ThReSh ποια απο τις δυο θα διαλεγες για αλλαγη της παλιας σου 2311 ? την 2312 Η' την 2412 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από gigasteo83
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω απο προσωπικη εμπειρια σου προτεινω την u2312hm το στολιδι που κοσμει το γραφειο μου!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ΥΓ/Edit : Εσυ φιλε ThReSh ποια απο τις δυο θα διαλεγες για αλλαγη της παλιας σου 2311 ? την 2312 Η' την 2412 καμία, δεν θα την θεωρούσα αναβάθμιση
venumis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Απο τις φωτογραφίες που εχεις βάλει πραγματικά εγω δεν μπορώ να καταλάβω ποια δείχνει καλύτερα. Οι φωτογραφίες εχουν πάρα πολύ θόρυβο και είναι μικρής ανάλυσης. Εσυ που τις είδες live μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Το περίεργο είναι οτι το μόνο που παρατήρησα είναι οτι απο τις φωτογραφίες η LG φαίνεται να εχει πιο λευκό, ενω μετέπειτα διάβασα που έγραψες οτι διαπίστωσες το αντίθετο ! Αν σου άρεσε πιο πολύ η Dell εννοείται να πας εκει. Οι ρυθμίσει ςηταν πάνω κάτω οι ίδιες ?
gigasteo83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 οι φωτογραφιες ηταν απο 2311 VS 23EA63V , μετα πηγα με την LG σε αλλο σπιτι με την Dell 2312 και τις εβαλα διπλα διπλα . Αλλα δεν μπορεσα να παρω φωτογραφιες δυστηχως . Αποψη μου ειναι οτι : 2312 > 23ΕΑ63V >> 2311 . Και σε ολα τα παραπανω πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι : Η 2312 ειναι δουλεμενη 6 μηνες Η LG ειναι καινουργια την ανοιξα χθες Η 2311 ειναι δουλεμενη 2 χρονια Η LG οντως εχει πολυ καλυτερο λευκο απο την 2311 μεχρι να την βαλεις διπλα σε μια 2312 για να δεις οτι το λευκο της στην πραγματικοτητα ειναι Γκριζο . H 2311 ΔΕΝ ειναι LED LCD ενω οι αλλες δυο ειναι οποτε το λευκο τους ειναι αρκετα καλυτερο σε σχεση με την 2311.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα