Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σε κοσμηματοπωλείο μπορω να πουλησω?είχα πάρει μια χρυσή αλυσίδα 9Κ και 1,0 gr 60 €.Αν την πουλουσα ποσα θα μου έδιναν περιπου?

Σε ενεχυροδανειστήριο μπορείς σίγουρα, αλλά δεν θα σου δώσουν και πολλά...

• Moderators
Δημοσ.

1gr 9k ειναι πρακτικα τιποτα. Ενδεικτικά θα σου πω οτι πριν λιγα χρονια θα επαιρνες περιπου 10ευρω. Εν τω μεταξυ μιλαμε για εποχη που η τιμές ήταν στα υψη σχετικα.

Αν στην παρουν τωρα θα εκπλαγω. Ασε που μπορει να ειναι και χαμηλοτερων καρατιων.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα θα κάνω εδώ την ερώτησή μου. Έχω από το γάμο μου 2 χρυσές λίρες αγγλίας, η μία του 1927 σε άριστη κατάσταση και μία του 1928 με μία μικρή γρατζουνιά. Επειδή τόσο καιρό τις έχω κάθονται σκέφτηκα ότι επειδή δε μου προσφέρουν τίποτα απολύτως να τις δώσω για μετρητά.

Η ΤτΕ τις αγοράζει όμως μόνο στο κεντρικό κατάστημα στην Αθήνα, πράγμα που μου είναι δύσκολο να μεταβώ εκεί από επαρχία.

Άκουσα ότι στην Πειραιώς μπορεί κάποιος να πουλήσει. Ισχύει;

Που αλλού θα μπορούσα να τις δώσω;

Δημοσ.

Υπολόγισε η τιμή της λίρας είναι σήμερα περίπου 246 ευρώ/εκαστη

τώρα αυτή με την γρατζουνια δεν μπορώ να σ πω πόσο θα στην πάρουν και αν θα την πάρουν σε καλή τιμή γ εσένα.

Μπορείς να τις πουλήσεις απ ότι ξέρω μόνο στο κεντρικό κατάστημα της εθνικής εδώ αθηνα,και αν πας σε κατάστημα αγοράς χρυσού(όχι ενεχυροδανειστήριο) και μόνο σε κάποιο μεγάλο και εμπιστοσύνης ώστε να μην σε κοροϊδεύουν στην τιμή

Αυτά και πρόσεχε γενικά μην σ χτυπηθούν ή γρατζουνιστουν παραπάνω γτ μετα ή αξία χάνετε και είναι κρίμα.

Δημοσ.

Η λιρα δεν είναι συλλεκτικο ειδος για να είναι αψεγαδιαστη στην εμφανιση. Σημασία εχει το βάρος. Καθως είναι 22 καρατια χρυσός είναι πολύ μαλακή και μπορει να εχουν φυγει καποα ρινίσματα. Αν εχει το σωστό βάρος παιρνεις το ακεραιο ποσό.

Μπορεις να απευθυνθεις και στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος (στην Αθηνα τουλαχιστο).

Δημοσ.

Σε ανταλλακτιριο μου πήραν μια λίρα στα 240. Αν βρεις κάποιον που να δώσει παραπάνω θα είσαι τυχερός.

Δημοσ.

Στο υποκαταστημα της ΤτΕ στην πολη μου με ενημερωσαν οτι η τραπεζα τις αγοραζει αυτη τη στιγμη για 271 ευρώ, αλλά μπορώ να τις δώσω μόνο στην Αθήνα, πράγμα λίγο δύσκολο για μένα αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Στείλτες μου και πάω να στις δώσω και στα βάζω στην τράπεζα. Σ κραταω ένα 10% για τον κόπο μου :P

Χαχαχαχαχα πλάκα κάνω. Και μην τυχόν βρεις κανέναν και σ πει στείλτες μου και τέτοια,μην εμπιστεύεσαι κανεναν

Δημοσ.

Η τράπεζα δεν τις παίρνει, πήγα.

Τσιμισκή πήγα, πλέον μόνο πουλάνε μου είπαν.

Ίσως ισχύει για Αθήνα, Θεσσαλονίκη ούτε η Ελλάδος ούτε η Πειραιώς παίρνουν πλέον. Τέλος.

Δημοσ.

Κατάλαβα, θα τις θάψω στο κήπο.

Πηγαινε σε μαγαζι που αγοραζει χρυσο - εκει νομιζω δινουν 200 εως 220 

παλι κερδισμενος εισαι φιλε. Αληθεια ποσες εχεις ;

Δημοσ.

Πηγαινε σε μαγαζι που αγοραζει χρυσο - εκει νομιζω δινουν 200 εως 220 

παλι κερδισμενος εισαι φιλε. Αληθεια ποσες εχεις ;

Δεν έχω πολλές δύο μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...